GRATIS INSCRIPTION PLUS LINE

Op V60 Twin Engine & R-Design

 

GRATIS INSCRIPTION PLUS LINE

Op V60 Twin Engine & R-Design

 

Ter waarde van

€ 2.495

Tijdelijk!* Informeer naar de geldigheid

Contact opnemen

Voor iedereen die de ruimte zoekt van een stationwagon, maar geen concessies wil doen op wegligging en rijervaring. Bij de V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. En een lager verbruik.

Volvo V60 met nieuwe Business Pro uitvoering

De nieuwe Volvo V60 Business Pro uitvoering combineert luxe en comfort met geraffineerde innovaties op het gebied van veiligheid. Zo is deze uitvoering nu standaard voorzien van IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Geavanceerde innovaties, zoals het Keyless Drive systeem, en de luxurieuze interieurafwerking maken van elke rit een comfortabele beleving. Beschikbaar vanaf € 43.995 of nu tijdelijk van 629 voor € 599(!) per maand (informeer naar de geldigheid).

Gratis Inscription Plus Line* bij V60 Twin Engine Inscription & R-Design T6/T8

Een fantastische Twin Engine actie: bij bestellingen* van een Volvo V60 Twin Engine T6 of T8 Inscription of R-Design, mogen wij u gratis de Inscription Plus Line aanbieden! Dit pakket heeft een waarde van € 2.495 en biedt mooie en hele comfortabele extra’s.

Elektrisch verstelbare voorstoelen

De elektrisch bedienbare voorstoelen met zittingverlenging vergroten het comfort voor u en uw medepassagiers nog meer. Het zitkussen en de rugleuning van de voorstoel kunnen gemakkelijk op vele manieren naar wens worden aangepast met behulp van intuïtieve knoppen én hebben een handige geheugenfunctie. Tijdens het instappen kunt u een opgeslagen positie selecteren via de geheugenknoppen in het bovenste portierpaneel waarna de geheugenfunctie vervolgens de stoel perfect instelt.

Elektrisch verstelbare zijwangen voorstoelen

De zijwangen van de comfortstoelen bieden extra steun aan uw lichaam en kunnen elektrisch worden aangepast aan uw voorkeuren. Dit komt met name van pas bij dynamisch rijden.

Massagefunctie in de voorstoelen

Deze luxueuze voorziening masseert uw rug. De rugleuning beschikt over tien massagepunten en er is keuze uit vijf massageprogramma's met drie snelheden en drie intensiteiten. De massagefuncties kunnen eenvoudig aan uw wensen en aan die van uw medepassagier worden aangepast, een luxe tijdens lange reizen!

*Let op: deze actie geldt alleen i.c.m. verwarmbare voorstoelen en verwarmbare Aquablade ruitenwisserbladen (optie 011 en 063). Informeer naar de geldigheid.

Gratis Inscription Plus Line

  • Achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie
  • Elektrisch verstelbare zijwangen voorstoelen
  • Elektrisch verstelbare zittingverlenging voorstoelen
  • Geperforeerd Nappa lederen bekleding met ventileerbare voorstoelen en massagefunctie
  • Te combineren met Clean Air Inruilpremie!
  • Tijdelijk van € 629 voor € 599 (Private Lease)
  • Informeer naar de geldigheid