GRATIS WINTERMATTEN

BIJ NIEUWE VOLVO WINTERWIELENSET

 

GRATIS WINTERMATTEN

BIJ NIEUWE VOLVO WINTERWIELENSET

 

Ter waarde van

€ 125

Tijdelijk!* Informeer naar de geldigheid

Contact opnemen

Gratis* wintermatten bij nieuwe Volvo Winterwielenset

Neem geen risico met uw veiligheid. Daarom zijn door Volvo geteste winterwielen (velgen + banden) altijd de beste keuze onder úw Volvo. Met een rubbersamenstelling en profiel voor de meeste grip en de snelste waterafvoer, juist bij temperaturen tot 7 °C. Welke winterwielen het worden? Wij staan klaar voor een goed advies én voor de montage. Bovendien krijgt u nu bij een complete set winterwielen vier 'wintermatten' cadeau! Stevige kunststof matten (t.w.v. € 125) die uw Volvo-vloerbedekking beschermen tegen modder, pekel en vuil. Deze actie loopt nog t/m 31 december 2020!

Het veiligste antwoord op ieder seizoen

Met een complete “outfit” uit het assortiment originele Volvo-winterwielen kunt u uw auto nog verder personaliseren door deze in het winterseizoen een andere uitstraling te geven. Robuuster, sportiever of dynamischer? Het assortiment Volvo-winterwielen biedt voor ieder wat wils. En behalve de goede grip ziet het er ook nog eens goed uit.

CONTACT/VRAAG

Voorbereid op de winter

Er bestaan geen banden die in zowel warme als koude weersomstandigheden optimale grip bieden. Daarom adviseren wij bij Volvo om in het zomer- en winterseizoen de juiste banden te monteren. Zo bereidt u uw Volvo voor op de winter met winterbanden en prachtig ontworpen velgen in de stijl die u wilt.

MAAK AFSPRAAK

VOLVO WIELEN APP

Met de Volvo Wielen app kunt u zelf bekijken welke wielenset het beste bij uw Volvo past. Kies uw Volvo-model en swipe door de beschikbare zomer- en winterwielen.

App Store
Google Play

Volvo winterwielen

  • Het veiligste antwoord in de winter
  • Meer grip bij temperaturen onder de 7°C (ook als het droog is)
  • Optimale grip
  • Perfect passend onder uw Volvo
  • Bezoek onze speciale Volvo Wielen app