Polestar Engineered

Haal het maximale uit uw Volvo met Polestar Engineering. Nu tijdelijk met € 200,- korting v.a. € 395*!

Polestar Engineered

Haal het maximale uit uw Volvo met Polestar Engineering. Nu tijdelijk met € 200,- korting v.a. € 395*!

VERBETERDE DRIVE-ABILITY BY

Polestar

Mogelijk voor bijna alle modellen vanaf:

€ 395*

Contact opnemen

MAXIMAAL RIJPLEZIER

5 Optimalisaties

Haal het maximale uit uw Volvo met Polestar motor optimisation

Nu tijdelijk met € 200 extra korting!*

Polestar Engineered motoroptimalisatie zet de traditie van een vleugje Polestar voor uw Volvo voort, waarbij gebruikt wordt gemaakt van softwareoptimalisatie van het aandrijfsysteem. Polestar optimisation is leverbaar op nieuwe en bestaande Volvo modellen en is ontworpen om de kracht, acceleratie, transmissieprestaties (alleen van toepassing op automatische transmissie) en de all-wheel drive trekkracht te vergroten.

*Maak gebruik van deze actie, deze is geldig tot en met 31 december 2022. Neem contact ons op voor meer informatie.

Meer koppel, meer power en meer rijplezier. Dat is Polestar. Omdat de motor optimalisatie vooral effect heeft in het brede middengebied van het toerenbereik, gaan inhalen en invoegen veel sneller, dus veiliger. Maakt u zich geen zorgen over de officiële fabrieksgarantie. De garantie blijft gewoon behouden als Polestar door Volvo Rutten wordt gemonteerd. Dit kan niet alleen in nieuwe modellen, maar ook in heel veel bestaande Volvo’s.

Gaspedaalreactie:
De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen.

Snellere respons
De motor en versnellingsbak zijn aangepast* om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren. *Alleen automatische versnellingsbak

Schakelsnelheid
De schakelsnelheid* is verhoogd, waardoor de auto sneller kan accelereren en directer op de input van de bestuurder kan reageren. *Alleen automatische versnellingsbak

Schakelprecisie
Het schakelen is geoptimaliseerd* om een nauwkeurigere rijervaring te bieden met snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn aangepast om de geoptimaliseerde prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten, terwijl dezelfde versnelling ingeschakeld blijft (waar mogelijk) wanneer bochten met een hoge zijdelingse g-kracht worden genomen. *Alleen automatische versnellingsbak

Motorprestaties
Alle Drive-E-optimalisaties* zijn gemaakt om betere prestaties te bieden in de mid-range vermogensband van de motor - perfect voor de sportieve bestuurder bij het inhalen, een snelweg oprijden of een bocht verlaten. *Alleen automatische versnellingsbak

De volgende stap
Onze optimalisaties wordt door ons als erkende en officiële Volvo-dealer geïnstalleerd en hebben geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van uw Volvo. 

PRIJZEN:
Eerdere modellen (P1X en P2X): *Tijdelijk van € 695 voor € 395 inclusief installatie en BTW (nadere overleg is benodigd i.v.m. mogelijkheden en exacte kosten) 
Modellen (P3X en P4X): *Tijdelijk van € 695 voor € 495 inclusief installatie en BTW (nadere overleg is benodigd i.v.m. mogelijkheden en exacte kosten)   
Huidige modellen: *Tijdelijk van € 995 voor € 795 inclusief installatie en BTW (nadere overleg is benodigd i.v.m. mogelijkheden en exacte kosten)

Kijk of uw auto klaar is om te worden geoptimaliseerd:
Vind hier de optimalisatie voor uw Volvo

MEER INFORMATIE/CONTACT POLESTAR OPTIMALISATIE INPLANNEN

 

Vijf optimalisaties, één krachtig pakket

  • Gaspedaalreactie
  • Snellere respons
  • Schakelsnelheid
  • Schakelprecisie
  • Motorprestaties
  • Aanbieding geldig t/m 31 december '22