Gratis motor-upgrade!

Bij aankoop van een Volvo V60 Mild hybrid v.a. € 46.495

Gratis motor-upgrade!

Bij aankoop van een Volvo V60 Mild hybrid v.a. € 46.495

Profiteer!

Tijdelijke actie!

Contact opnemen

Kiezen voor de Volvo V60 Mild hybrid is nu extra aantrekkelijk! Momenteel profiteert u namelijk van een gratis motorupgrade. Dat is extra vermogen zonder extra kosten! En; ruimte voor een actief leven, comfortabel zitten dankzij volop beenruimte, genieten van perfect geluid. En met ingebouwde Google-diensten. Ontdek onze vernieuwde estate – klaar voor uw actieve leven.

Kies voor een nieuwe rijervaring met de Volvo V60. Al v.a. € 46.495 rijdt u de zuinige B3 mild hybrid. Bovendien krijgt u tijdelijk een gratis motor-upgrade ter waarde van € 2.500. Dus een zwaardere motor voor dezelfde prijs! En door de gunstige levertijd rijdt u sneller. Kom langs of maak een afspraak.

STAP DIT JAAR NOG IN! GRATIS UPGRADE!

Upgrade* van B3 naar B4
Kies bijvoorbeeld voor de Volvo V60 of S60 en profiteer van 34 extra PK’s dankzij de gratis motorupgrade van een B3 naar een B4 variant t.w.v € 2.500.

Upgrade* van B4 naar B5
Of kies voor de Volvo XC60, V90 of S90 en profiteer van 53 extra PK’s dankzij de gratis motorupgrade van een B4 naar een B5 variant t.w.v € 2.000.

V60 MODELPAGINA

OVERIGE MODELLEN

CONTACT/MEER INFORMATIE

PROEFRIT

*Free upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden

Profiteer!

  • Tijdelijke actie!
  • Upgrade van B3 naar B4 of
  • Upgrade van B4 naar B5
  • Snelle levertijd!
  • Beperkt leverbaar!