ORIGINELE VOLVO ACCESSOIRES

Volvo Winteractie

 

Korting tot wel

30%

Tot en met 29 februari 2020!

Contact opnemen

Met een complete “outfit” uit het assortiment originele Volvo-winterwielen kunt u uw auto nog verder personaliseren door deze in het winterseizoen een andere uitstraling te geven. Robuuster, sportiever of dynamischer? Het assortiment Volvo-winterwielen biedt voor ieder wat wils. En behalve de goede grip ziet het er ook nog eens goed uit.

Voorbereid op de winter

Er bestaan geen banden die in zowel warme als koude weersomstandigheden optimale grip bieden. Daarom adviseren wij bij Volvo om in het zomer- en winterseizoen de juiste banden te monteren. Zo bereidt u uw Volvo voor op de winter met winterbanden en prachtig ontworpen velgen in de stijl die u wilt.

Volvo Winterwielensets

Bekijk alles over winterwielen. Bekijk en lees ook meer over het volledige aanbod voor uw Volvo in de online winterwielenbrochure. Extra aantrekkelijk!

PRIJSOPVRAAG WIELEN/BANDEN

Wisselen van banden

De samenstelling van winterbanden is afgestemd op lage temperaturen onder 7°C en bieden onder alle weersomstandigheden van herfst en winter altijd een betere grip en dus een kortere remweg. Bovendien zorgt het profiel van winterbanden voor een efficie╠łntere afvoer van water en sneeuw. Winterbanden zijn verplicht in veel landen, waaronder Duitsland. Controleer daarom altijd voordat u naar het buitenland gaat altijd of winterbanden verplicht zijn.

PLAN WINTERWIELEN-WISSEL IN

Volvo Wintercheck

De winter staat weer voor de deur. Daarom hebben wij de Volvo Wintercheck. Deze is geheel kosteloos. mits u Volvo Card-houder bent of de wintercheck combineert met het Volvo-jaaronderhoud of APK. Anders betaal je € 29. Erg voordelig voor een grondige inspectie op maar liefst 27 punten! Gladheid, kou en slecht zicht, na onze wintercheck van circa 20 minuten is jouw Volvo klaar voor de komende winter. Neem geen risico en maak meteen een afspraak voor deze uitgebreide controle zodat je straks weer veilig de weg op gaat! PS: Als u nog op zomerbanden rijdt, maak dan gelijk een afspraak voor de bandenwissel.

WINTERCHECK INPLANNEN

Winterse aanbiedingen!

Volvo lastdragers + skidrager

Setprijs nu met 20% korting v.a. € 300

Volvo dakbox + lastdragers

Setprijs nu met 20% korting v.a. € 520

Kunststof mattenset interieur + bagageruimte

Setprijs nu met 30% korting € 192,50

Veiligheidsrek, stoer, veilig, op maat

Met 20% korting nu slechts € 236

Wintercampagne 2019/2020

  • Winterwielen met scherpe prijsstelling
  • Set van lastdragers en skidrager nu met 20% korting
  • Set van lastdragers en dakbox nu met 20% korting
  • Stalen veiligheidsrek met 20% korting
  • Set van kunststof matten voor het interieur en bagageruimte nu met 30% korting