WINTERSE ACCESSOIRES

Voor u als Volvo-rijder

WINTERSE ACCESSOIRES

Voor u als Volvo-rijder

Originele accessoires

Actie

geldig t/m 31 januari 2024

Contact opnemen

Maak gebruik van ons aanbod in winteraccessoires


Voorbereid op de winter!
 

Ontdek nu onze winteraccessoires en geef uw Volvo de perfecte bescherming tegen de koude maanden.

Profiteer van 20% korting op vloermatten en bagageruimte matten. We bieden ook een exclusieve korting van 30% op het protection-pack, inclusief matten en afsluitbare wielbouten/bumperbescherming.
Klaar om uw Volvo winterklaar te maken?

CONTACT/BESTEL

Betere prestaties

Kies de Polestar Performance Optimization software-upgrade voor een dynamische en krachtige rit met meer motorrespons en een snellere acceleratie. Ontworpen om de prestaties van uw auto naar een hoger niveau te tillen.
Van € 995 nu € 695*
CONTACT/BESTEL

Dakbox

Creëer meer ruimte voor uw winterspullen met een door Volvo ontworpen dakbox. Combineer de dakbox met ergonomische lastdragers voor een extra stevige bevestiging. Dankzij de automatische vergrendeling zijn stijle hellingen geen probleem. De dakbox en lastdragers zijn nu te bestellen met 20% korting. Welke dakbox kiest u?
CONTACT/BESTEL

Volvo Lifestyle. Ontdek de exclusieve selectie van Volvo Lifestyle items met korting.

Een onmisbaar accessoire tijdens de herfst- en wintermaanden. Deze 21" paraplu is vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen en staat bekend om zijn kracht, lichtheid en duurzaamheid.
Van € 30 voor € 20
CONTACT/BESTEL

Een praktische Tote bag met het kenmerkende Volvo-logo en de Zweedse vlag. Gemaakt van 80% gerecycled polyester en 20% katoen, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook milieubewust.
Van € 17,50 voor € 14
CONTACT/BESTEL

Deze krachtige powerbank heeft een capaciteit van 8000 mAh en is voorzien van zowel een USB- als een USB-C-uitgang. Een deel van de behuizing is vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen, waardoor deze powerbank zowel functioneel als milieuvriendelijk is.
Van € 50 voor € 40
CONTACT/BESTEL

Tijd om te wisselen

Komt de buitentemperatuur onder 7°C, dan is het tijd voor winterbanden. Die zijn speciaal ontworpen voor optimale grip bij koud en nat weer, en voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en comfort. (of tenminste all-season banden met het 3PMSF-symbool) zijn verplicht in veel landen. Even controleren dus voor u op reis gaat.

Investeer in grip en stabiliteit op de weg en geniet van zorgeloos rijden, ongeacht de weersomstandigheden. Vraag naar ons aanbod winterwielen*; winterbanden en originele Volvo-velgen, speciaal afgestemd op uw Volvo!
CONTACT/BESTEL

Complete winterwielenset

Geef uw Volvo behalve meer veiligheid nog iets extra’s, door te kiezen voor een volledige winterwielenset. Zo kunt u uw Volvo verder personaliseren of tijdelijk een andere uitstraling geven. Natuurlijk zonder in te leveren op veiligheid. 

De perfecte combinatie

De juiste velgen zijn minstens zo belangrijk als de juiste banden. Originele Volvo-velgen zijn onder andere speciaal ontwikkeld ter voorkoming van sneeuwophoping tussen de spaken om onbalans of nadelige gevolgen voor het remsysteem te voorkomen. Daarnaast versterkt het aerodynamische design de uitstraling van de auto.

Sneeuwkettingen

Centrax sneeuwkettingen

Naar de sneeuw? Gebruik originele Volvo-sneeuwkettingen die zijn afgestemd op uw Volvo en op de band- en velgafmetingen. Zo voorkomt u schade aan bijv. de wielkasten.

BESTELLEN/CONTACT

Seizoensopslag

Banden die niet in gebruik zijn, moeten op een donkere, droge en koele plek opgeslagen worden. Zo blijven ze in goede conditie. De Volvo-dealer kan uw banden per seizoen opslaan. Voordat de banden naar de opslag gaan, controleren we of ze in goede staat zijn. Wisselt u de gehele wielen, dan maken we ook de velgen schoon.

Uw Volvo bijna toe aan onderhoud?
Plan dan hier alvast uw afspraak

Meer info/prijsopvraag?

CONTACT

* Complete sets winterwielen zijn beschikbaar voor de huidige modellen. Genoemde actieprijzen zijn geldig t/m 31 januari 2024

Originele Accessoires

  • Tijdelijke aanbiedingen
  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Robuust
  • Uitvoerig getest op veiligheid
  • Duurzaam vervaardigd
  • Ontwikkeld voor uw Volvo-lifestyle
  • Passend design
  • Premium tot in detail
  • Tijdelijk geldig! 

Proefrit, afspraak
of taxatievoorstel?

Neem vrijblijvend contact
met ons op.