De nieuwe Volvo C40

Maak nu kennis! Beschikbaar v.a. € 48.495

Met het gestroomlijnde panorama-dak en de indrukwekkende aerodynamica staat deze crossover garant voor een sublieme rijervaring!

449 km

groot rijbereik*

4,9 sec

0-100 km/u

100%

ledervrij

Google

ingebouwd

Met ongekend strakke looks, de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een 100% elektrische aandrijving. Het strakke design van de C40 is volledig nieuw. Met het gestroomlijnde panorama-dak en de indrukwekkende aerodynamica staat deze crossover garant voor een sublieme rijervaring!

* Actieradius op basis van realistische WLTP-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. Bereik kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie.

De 100% elektrische Volvo C40 Recharge is beschikbaar als Twin Pure Electric (300 Kw/408 pk) met een vanafprijs van € 58.995 alsook leverbaar met single motor en voorwielaandrijving, een actieradius tot 438 km, snelladen met 150kW, een vermogen van 231 pk en een trekgewicht van maar liefst 1.500 kg. Deze versie is leverbaar vanaf € 48.495. Met Care by Volvo is de nieuwe C40 Recharge Pure electric al te rijden vanaf € 629 per maand.

De toekomst is nu

De C40 Recharge is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met deze auto geven we een impuls aan duurzame keuzes in persoonlijke mobiliteit.

Voel de verandering

In de stad of op de snelweg: overal houdt u comfortabel de controle. U rijdt met maar één pedaal en ervaart zelf hoe snel en soepel de C40 Recharge accelereert.

Ingebouwde Google Services

Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn volledig geïntegreerd in de C40 Recharge, voor optimaal gebruiksgemak. Zeg gewoon 'Hé Google' en u kunt beginnen!

Contact

Prijslijst

Proefrit

Configureer

Uw eigen Volvo C40

Configureer uw eigen Volvo C40. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer