De nieuwe Volvo C40 is gearriveerd!

Maak nu kennis! Beschikbaar v.a. € 57.950

Met het gestroomlijnde panorama-dak en de indrukwekkende aerodynamica staat deze crossover garant voor een sublieme rijervaring!

444 km

groot rijbereik*

4,7 sec

0-100 km/u

100%

ledervrij

Google

ingebouwd

Met ongekend strakke looks, de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een 100% elektrische aandrijving. Het strakke design van de C40 is volledig nieuw. Met het gestroomlijnde panorama-dak en de indrukwekkende aerodynamica staat deze crossover garant voor een sublieme rijervaring!

* Actieradius op basis van realistische WLTP-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. Bereik kan variëren in werkelijke omstandigheden. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve homologatie.

De toekomst is nu

De C40 Recharge is hét bewijs van onze nieuwe visie op mobiliteit. Met deze auto geven we een impuls aan duurzame keuzes in persoonlijke mobiliteit.

Voel de verandering

In de stad of op de snelweg: overal houdt u comfortabel de controle. U rijdt met maar één pedaal en ervaart zelf hoe snel en soepel de C40 Recharge accelereert.

Ingebouwde Google Services

Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn volledig geïntegreerd in de C40 Recharge, voor optimaal gebruiksgemak. Zeg gewoon 'Hé Google' en u kunt beginnen!

Contact

Prijslijst

Proefrit