Cross Country

Volvo V60

Ontdek de premium Estate waarmee u het avontuur tegemoet gaat. Beleef met standaard vierwielaandrijving controle in alle weersomstandigheden, op elke weg. Volg uw passie; door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen.

€ 59.995

vanafprijs

€ 939

lease p.m. vanaf

Intro

Edition

AWD

Geartronic

Overal op voorbereid

Een ongekende veiligheidsuitrusting, het veelzijdige interieur en innovatieve technologieën maken elke rit de moeite waard. Dankzij het robuuste exterieur, de hogere bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving bent u overal op voorbereid. Unieke details tonen de off-road capaciteiten. Met de nieuwe V60 Cross Country bent u klaar om het avontuur aan te gaan. 

Nu tijdelijk als Intro Edition

De nieuwe V60 Cross Country is nu tijdelijk vanaf € 59.995 (€ 58.915 fiscale waarde) verkrijgbaar en uitgevoerd als zeer complete Intro Edition. Hiermee geniet u van een zeer rijke uitrusting en tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Denk aan standaard automaat, lederen bekleding, navigatie, Apple CarPlay, Pilot Assist, Volvo On Call en parkeerverwarming en de kenmerkende Volvo Full LED koplampen. De nieuwe V60 Cross Country staat nu in onze showrooms

Contact Meer informatie Offerte aanvragen VOORRAADACTIE V60 CC D4 INTRO EDITION

Configureer

Uw eigen Volvo V60

Configureer uw eigen Volvo V60. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer