Cross Country

Volvo V60

Ontdek de premium Estate waarmee u het avontuur tegemoet gaat. Beleef met standaard vierwielaandrijving controle in alle weersomstandigheden, op elke weg. Volg uw passie; door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen.

€ 59.495

vanafprijs

€ 829

lease p.m. vanaf (60 mnd / 15.000 km)

250 pk

(184 kW)

AWD

B5 Mild Hybrid

Overal op voorbereid

De V60 Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

Een beheerste rijbeleving
Met de standaard all-wheel drive behoudt u te allen tijde en in alle weersomstandigheden de volledige controle. Een geruststellend gevoel op gladde wegen of bij gebruik van een aanhanger.

Onbevreesd en vastberaden
De V60 Cross Country straalt een avontuurlijk karakter uit door uitgesproken design elementen, waaronder een unieke voorgrille en een reliëfopdruk van het logo op de achterbumper.

Alles onder controle
Met de standaard Hill Descent Control wordt het naar beneden rijden van een berg zo makkelijk en veilig mogelijk gemaakt doordat de auto automatisch remt en op een gelijkmatige manier blijft rijden.

Maak kennis met de nieuwe V60 Cross Country in één van onze showrooms

Contact Meer informatie Offerte aanvragen Prijslijst

Configureer

Uw eigen Volvo Volvo V60

Configureer uw eigen Volvo Volvo V60. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer