Cross Country

Volvo V60

Ontdek de premium Estate waarmee u het avontuur tegemoet gaat. Beleef met standaard vierwielaandrijving controle in alle weersomstandigheden, op elke weg. Volg uw passie; door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen.

€ 62.995

vanafprijs

€ 829

lease p.m. vanaf (60 mnd / 15.000 km)

250 pk

(184 kW)

AWD

B5 Mild Hybrid

Overal op voorbereid

De V60 Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de Volvo voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven. 

Klaar om te gaan. Avontuurlijk. Ruim. En met ingebouwde Google-diensten. De omstandigheden onderweg kunnen variëren. Maar geavanceerde technologie helpt u om altijd de controle te houden.
Ontdek onze vernieuwde estate – klaar voor uw actieve leven.

Een beheerste rijbeleving
Met de standaard all-wheel drive behoudt u te allen tijde en in alle weersomstandigheden de volledige controle. Een geruststellend gevoel op gladde wegen of bij gebruik van een aanhanger.

Onbevreesd en vastberaden
De V60 Cross Country straalt een avontuurlijk karakter uit door uitgesproken design elementen, waaronder een unieke voorgrille en een reliëfopdruk van het logo op de achterbumper.

Houd de controle
Het weer en de omstandigheden op de weg werken niet altijd mee. In de V60 Cross Country helpen geavanceerde technologie en een slim ontwerp u om altijd de controle te houden.

Ontworpen voor actie
Geniet van een intense rijervaring in de V60 Cross Country. De vierwielaandrijving, Off Road-rijmodus, Hill Descent Control, ruime bodemvrijheid en luchtvering achter helpen om de tractie, grip en veiligheid te optimaliseren.

Mild hybride
Onze mild hybrides maken uw rit soepeler en schoner dankzij elektrische kracht. De 48V-accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. De accu laadt zichzelf op door remenergie terug te winnen.

Maak kennis met de nieuwe V60 Cross Country in één van onze showrooms

Contact Meer informatie Offerte aanvragen Prijslijst

Configureer

Uw eigen Volvo Volvo V60

Configureer uw eigen Volvo Volvo V60. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer