De nieuwe Volvo XC40 Recharge

Nu onthuld!

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch!

400+ km

groot bereik

0 - 100 km/u

4.9 sec

40 minuten

~80% opgeladen

408pk

Pure kracht

De nieuwe Volvo XC40 Recharge!

(leverbaar later in 2020, vraag ons naar de actuele informatie)

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch.
Wij hebben de volledig elektrische XC40 Recharge ontworpen om u de beste rijbeleving van dit moment te kunnen bieden en uw toekomst te beschermen.

Op uw eigen manier
Een ware urban SUV. Altijd online. Gemaakt voor uw manier van leven. Het is een XC40 met de energie om u de meest persoonlijke rijbeleving te kunnen bieden.

Uiterst comfortabel
De volledig elektrische XC40 biedt een emissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen.

Veilig reizen
Ervaar een compacte, volledig elektrische SUV die ondersteuning en bescherming biedt van wat belangrijk is voor u. Zo kunt u op een veiligere manier van de autorit genieten.

De XC40 T5 Twin Engine plug-in hybrid biedt de ultieme combinatie van performance en efficiënt brandstofverbruik. Dankzij de Twin Engine technologie kunt u rekenen op een krachtige en toch efficiënte rijbeleving met volledig elektrische aandrijving, een uitgebalanceerde hybrid mode voor dagelijks gebruik en de kracht van een combinatie van de verbrandingsmotor met de elektrische motor voor een inspirerende rit.

Aandrijving met twee elektromotoren
Tweevoudige prestatiegerichte 408pk/600 Nm elektrische motoren voor en achter - de volledig elektrische XC40 biedt een zeer inspirerende en verfijnde rijbeleving. Met snel optrekken, de stabiliteit van all-wheel drive en soepele, lineaire versnellingen bij alle snelheden. In alle stilte en zonder uitstoot tijdens het rijden. Samen met het rijden met één pedaal zorgt dit voor een intuïtieve en krachtige rijbeleving met een gevoel van volledige controle - een auto die uw intenties moeiteloos volgt.

Google connectiviteit
Wij vinden dat een auto net zo intuïtief moet werken als uw smartphone. Daarom is de volledig elektrische XC40 baanbrekend in het integreren van Google Services*. U heeft de beschikking tot de vertrouwde, beproefde Google Maps navigatiefuncties en de uitermate handige Google Assistant voice control. Bovendien kunt u gebruik maken van de praktische in-car apps uit de Google Play Store - allemaal volledig geïntegreerd in uw auto. Deze technologie leert gaandeweg ook hoe u zich in de auto gedraagt en kan suggesties geven om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanaf nu is uw auto volledig geïntegreerd met uw digitale leven - zelfs zonder uw telefoon.

Slimme opbergruimte
Waar u ook kijkt in het interieur, overal vindt u slimme opbergruimte. Neem bijvoorbeeld het afvalbakje, de diverse kaarthouders, het draadloos opladen van uw telefoon, een inklapbare tassenhaak en nog veel meer. Achterin is er veel ruimte voor uw bagage en sportuitrusting. Als u de motorkap opent ziet u een opbergvak voorin in plaats van een grote verbrandingsmotor. Het is de perfecte plek om uw laadkabels op een praktische, veilige manier op te bergen.

Heeft u interesse in de benzine en/of hybride-varianten van de Volvo XC40? Klik hier

Meer informatie
Offerte
Contact
Prijslijst

 

Configureer

Uw eigen Volvo XC40 Recharge

Configureer uw eigen Volvo XC40 Recharge. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer