De nieuwe Volvo XC40 Recharge

P8 PURE ELECTRIC

Boek een proefrit!

400+ km

groot bereik

0 - 100 km/u

4.9 sec

40 minuten

~80% opgeladen

408pk

Pure kracht

De nieuwe Volvo XC40 Recharge P8 AWD Pure Electric!

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch.
Wij hebben de volledig elektrische XC40 Recharge Pure Electric ontworpen om u de beste rijbeleving van dit moment te kunnen bieden en uw toekomst te beschermen.

Op uw eigen manier
Een ware urban SUV. Altijd online. Gemaakt voor uw manier van leven. Het is een XC40 met de energie om u de meest persoonlijke rijbeleving te kunnen bieden.

Uiterst comfortabel
De volledig elektrische XC40 biedt een emissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen.

Veilig reizen
Ervaar een compacte, volledig elektrische SUV die ondersteuning en bescherming biedt van wat belangrijk is voor u. Zo kunt u op een veiligere manier van de autorit genieten.

Recharge Plug-in hybrid: T4 & T5 Plug-in hybrid
Krachtige technologie met mogelijkheid tot emissievrij rijden; de XC40 T4 & T5 Twin Engine plug-in hybrid bieden de ultieme combinatie van performance en efficiënt brandstofverbruik. Dankzij de Twin Engine technologie kunt u rekenen op een krachtige en toch efficiënte rijbeleving met volledig elektrische aandrijving, een uitgebalanceerde hybrid mode voor dagelijks gebruik en de kracht van een combinatie van de verbrandingsmotor met de elektrische motor voor een inspirerende rit. De 129 pk of 180 pk sterke benzinemotor en 82 pk sterke elektromotor bieden u een ongekende rijervaring met 211pk/405 Nm of 262 pk/425 Nm. Het 11.0 kWh accupakket ligt geborgen in de bodem van de XC40 Plug-in hybrid en biedt u maximaal 50 kilometer elektrisch rijden per acculading. 5 uitvoeringen; de XC40 Plug-in hybrid is leverbaar als Inscription Expression, Business Pro, R-Design Expression, Inscription en R-Design. De XC40 Plug-in hybrid heeft een hoog trekgewicht van 1.800 kg. De kofferbak is bereikbaar via de standaard elektrisch bedienbare achterklep. Elke XC40 Plug-in hybrid is standaard uitgerust met City Safety, dat zo nodig zelfstandig noodstops kan uitvoeren en ongelukken kan helpen vermijden. De actieve veiligheidssystemen zoals Active Cruise Control, Pilot Assist en het Blind Spot Information System helpen u om veilig uw bestemming te bereiken. Vanaf € 44.495.

Recharge P8 Pure Electric: aandrijving met twee elektromotoren
Tweevoudige prestatiegerichte 408pk/660 Nm elektrische motoren voor en achter - de volledig elektrische XC40 biedt een zeer inspirerende en verfijnde rijbeleving. Met snel optrekken, de stabiliteit van all-wheel drive en soepele, lineaire versnellingen bij alle snelheden. In alle stilte en zonder uitstoot tijdens het rijden. Samen met het rijden met één pedaal zorgt dit voor een intuïtieve en krachtige rijbeleving met een gevoel van volledige controle - een auto die uw intenties moeiteloos volgt. Zonder koolstofuitstoot tijdens het rijden. Hergebruikte materialen; de volledig elektrische XC40 Recharge is ontworpen om de impact op het milieu te beperken, waaronder door het gebruik van duurzame materialen. Zo is de vloerbedekking van het interieur geheel gemaakt van gerecycled kunststof. Onze visie is dat tegen 2025 25% van alle kunststoffen die in onze auto's gebruikt worden, gemaakt zullen worden van hergebruikt materiaal. Aan het einde van een levenscyclus van een auto zal de accu en 95% van de auto als geheel gerecycled kunnen worden - op deze manier kunnen beperkte middelen opnieuw gebruikt worden. Volledig elektrisch rijden betekent rijden zonder enige uitstoot van uitlaatemissies. Geen koolstofdioxide. Geen emissie van deeltjes. Geen stikstofoxide. U geniet van uw vrijheid - zonder dat het milieu hiervoor de prijs betaalt. Car Sharing; deze optie maakt het makkelijk om via de Volvo On Call app uw auto voor een bepaalde periode met anderen te delen. U heeft de mogelijkheid om vrienden, familieleden en collega's direct toegang te geven tot uw volledig elektrische XC40 Recharge, ongeacht waar u zich op dat moment zelf bevindt. Zij kunnen de auto openen met hun mobiele telefoon en gewoonweg gaan rijden. Slim, eenvoudig en veilig - en een grote stap voorwaarts in de richting van een duurzamere levensstijl. Vanaf € 55.495.

Google connectiviteit
Wij vinden dat een auto net zo intuïtief moet werken als uw smartphone. Daarom is de volledig elektrische XC40 baanbrekend in het integreren van Google Services*. U heeft de beschikking tot de vertrouwde, beproefde Google Maps navigatiefuncties en de uitermate handige Google Assistant voice control. Bovendien kunt u gebruik maken van de praktische in-car apps uit de Google Play Store - allemaal volledig geïntegreerd in uw auto. Deze technologie leert gaandeweg ook hoe u zich in de auto gedraagt en kan suggesties geven om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanaf nu is uw auto volledig geïntegreerd met uw digitale leven - zelfs zonder uw telefoon.

Slimme opbergruimte
Waar u ook kijkt in het interieur, overal vindt u slimme opbergruimte. Neem bijvoorbeeld het afvalbakje, de diverse kaarthouders, het draadloos opladen van uw telefoon, een inklapbare tassenhaak en nog veel meer. Achterin is er veel ruimte voor uw bagage en sportuitrusting. Als u de motorkap opent ziet u een opbergvak voorin in plaats van een grote verbrandingsmotor. Het is de perfecte plek om uw laadkabels op een praktische, veilige manier op te bergen.

Heeft u interesse in de benzine en/of hybride-varianten van de Volvo XC40? Klik hier

Voorraad XC40 P8
Meer informatie
Offerte
Contact
Prijslijst Pure Electric
Proefrit

 

Configureer

Uw eigen Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Configureer uw eigen Volvo XC40 Recharge Pure Electric. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer