Uw veiligheid is onze prioriteit

Update maatregelen COVID

Bij Volvo draait het om mensen. De veiligheid van onze klanten en collega’s staat altijd voorop. We zullen onze dienstverlening aan u zo goed mogelijk voortzetten, uiteraard met inachtneming met alle geldende regels. Onze werkplaatsen zijn open, zodat u uw Volvo veilig en betrouwbaar kunt inzetten als dat noodzakelijk is. Ook voor een proefrit of de aflevering van een nieuwe auto maken we graag individuele afspraken. We staan klaar om met u mee te denken en oplossingen te vinden.

Zoals bekend zijn na de afkondiging van de nieuwe maatregelingen de winkels dicht. Echter geldt dit niet voor ons als garage/autobedrijf en specifiek als het gaat om de werkplaats & receptie. Het is namelijk van groot belang dat Nederland, en met name mensen met cruciale beroepen, mobiel blijven.

Ondanks de extra beperkingen tracht Volvo Rutten u de komende periode zoveel mogelijk van dienst te zijn. Als het gaat om geplande en nieuw te maken afspraken voor reparatie en onderhoud; deze blijven hun doorgang vinden.

ONZE WERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN VOOR REPARATIE & ONDERHOUD

AFSPRAAK MAKEN

CONTACT


Met de ingang van de nieuwe maatregelen zijn wel onze showrooms gesloten. Proefritten en taxaties kunnen via een afspraak aan huis mogelijk zijn. Online is onze digitale showroom altijd te bezoeken!

ONZE SHOWROOM IS ONLINE TE BEZOEKEN EN ONZE ADVISEURS BEREIKBAAR VIA TELEFOON EN E-MAIL

CONTACT/AFSPAAK VERKOOP

Ons modellenoverzicht: autobedrijfrutten.nl/modellen
Aanbod occasions: autobedrijfrutten.nl/occasions
Aanbod nieuw op voorraad: autobedrijfrutten.nl/nieuw-op-voorraad
Acties: autobedrijfrutten.nl/acties


Meer info over de maatregelen