Volvo Jaarbeurt

uw Volvo
in optimale conditie

Volvo Jaarbeurt

 

Om uw Volvo in optimale conditie te houden raden wij aan om eens per jaar een Volvo jaarbeurt te laten uitvoeren. Dit kan al vanaf € 249,-

Hierin wordt uw Volvo eerst grondig geïnspecteerd. Onze technici doen vervolgens de veilgheids-conditie-check. Dit betreft een controle op o.a. motorlekkage, de stuurinrichting en wielophanging, de remblokken en -schijven, de accu, brandstofleiding en de verlichting, alles dus wat direct met uw veiligheid als inzittende te maken heeft. Tijdens deze veiligheid-conditie-check vervangen wij standaard de motorolie en wordt het oliefilter vervangen.

 

Juist ook voor de oudere Volvo modellen

De opvatting dat een oudere auto beter af is bij een plaatselijke (merkloze) garage is flauwekul. Ook dat het relatief duur zou zijn om uw oudere Volvo bij ons als Volvo Dealer te laten onderhouden kunnen wij als fabel bestempelen. Immers, wij zijn als jarenlange Volvo Dealer bekend met alle modellen en doordat wij enkel met Volvo’s werken, zowel in theoretische onderlegging als in de praktijk, zijn we met recht specialistisch. Dit betekent dat wij als geen ander weten waar me op moeten letten, wat eventuele neven-effecten van een mogelijke reparatie zijn en dat wij altijd heel snel het probleem verholpen hebben. Daarbij werken wij exclusief met Volvo onderdelen waardoor het altijd perfect past.

 

De Volvo Jaarbeurt is inclusief:

Grondige inspectie door de Volvo technisch specialist • Veiligheidsconditiecheck • Olie verversen • Oliefilter vervangen • 1 jaar gratis 24/7 Volvo Assistance met Europese dekking • Volvo Card met alle aanbiedingen en privileges.

 

Volvo Jaarbeurt inplannen