XC90
Bij Volvo Rutten
vanaf € 68.995
€ 999 p.m.
De hierboven weergegeven prijzen zijn exclusief kosten rijklaar maken.


Deel deze pagina

Met trots presenteren wij hier alle informatie van onze langverwachte nieuwe XC90. Wachten wordt beloond. De nieuwe XC90 is het eerste model dat gebaseerd is op onze nieuwe designtaal en gebouwd wordt op ons eigen SPA-platform.

De nieuwe Volvo XC90 is vanaf nu te bewonderen in onze showrooms!

De nieuwe Volvo XC90 in één zin:
een prachtig vormgegeven exterieur en interieur, intuïtieve bediening, een vermogen tot wel 407 pk en een koppel van 640 Nm - met maar 49 gram g/km CO2-uitstoot (met de T8 Twin Engine - 22% bijtelling!). Een Zweedse ervaring. 

Via onze website en de Volvo XC90 nieuwsbrieven houden wij u graag op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen rondom de nieuwe XC90. We delen graag álle details met u. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

Ontdek daarnaast op deze pagina "live" beelden van de nieuwe Volvo XC90! (bekijk de video door in de banner hierboven te klikken op "ervaar de 360° beleving"). 


Een nieuwe designtaal

Het afgelopen jaar heeft Volvo drie nieuwe concept cars gepresenteerd: de Concept Coupé, de Concept XC Coupé en de Concept Estate. Stuk voor stuk zijn ze door het publiek én door de internationale pers zeer enthousiast ontvangen. En hoe kan het ook anders, ook de nieuwe Volvo XC90 wordt zeer warm ontvangen. 

De concept cars geven de nieuwe Volvo-designrichting aan. Eigentijds, scandinavisch en echt Volvo. Elementen die we terugzien in het interieur én het exterieur van de nieuwe XC90. 

Neem contact met ons op >> 
Download de prijslijst >>Een eigen platform

De nieuwe Volvo XC90 is het eerste Volvo-model dat gebouwd wordt op ons nieuwe productplatform: het nieuwe Scalable Product Architecture (SPA). Het SPA-platform is volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Het geeft onze ontwerpers veel meer vrijheid en flexibiliteit in het design van onze nieuwe modellen. 
 

Een unieke combinatie 

Samen met Apple ontwikkelde Volvo ook een geheel nieuwe manier om mobiele technologie te integreren in het besturingssysteem van onze auto’s. Meer hierover weten? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs

Kortom, we verwelkomen met grote trots een volledig nieuwe Volvo XC90! 
Welkom nieuwe Volvo XC90 in de Volvo-familie! 
Schrijf u nu in voor onze  Volvo Rutten Nieuwsbrief

Aanhef