Volvo Rutten Onderhoud en APK

Onderhoud

Kwaliteit van
dé Volvo-dealer

Onderhoud/APK/Zomercheck


Volvo Zomercheck

Met de Volvo Wintercheck wordt uw Volvo op 27 punten gecontroleerd. Deze grondige check duurt ongeveer 20 minuten. Vergeet niet om uw Zomercheck tijdig in te plannen, zodat uw Volvo er helemaal klaar voor is.

Zomercheck inplannen


Betrouwbare APK bij uw Volvo-dealer

Zelfs een Volvo moet elk jaar gekeurd worden volgens de wettelijke Algemene Periodieke Keuring, de APK. Hiervoor kunt u het beste terecht bij Volvo Rutten, wij zijn immers de Volvo-dealer. De all-in prijs die u bij Volvo Rutten betaalt voor de APK is slechts € 49* incl. btw, roetmeting/viergasmeting en de afmelding bij het RDW. *De APK-keuring is gratis i.c.m. een onderhoudsbeurt.

APK inplannen

 

Kwaliteit van dé Volvo-dealer

Als wij uw Volvo regelmatig in onderhoud hebben kennen onze monteurs uw auto door en door. Mochten zij bij de APK iets tegenkomen dat gerepareerd moet worden, dan kunnen dat zij dat extra snel en goed uitvoeren, met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Dat betekent dus Volvo zekerheid, snelheid en kwaliteit. Doordat wij uw auto door en door kennen, zijn we minder tijd kwijt met de werkzaamheden en doordat we uitsluitend Volvo-onderdelen gebruiken blijft uw auto in de meest optimale staat verkeren. Daarnaast krijgt u ook nog eens een heel jaar garantie op de werkzaamheden en de gemonteerde Volvo onderdelen.

Werkplaatsafspraak maken

 

Volvo Assistance

Na de onderhoudsbeurt met APK krijgt u een jaar lang Volvo Assistance. Kosteloos voor een jaar bij officieel onderhoud. Dit is de equivalent van de Wegenwacht, alleen dan vanuit Volvo. Snel, veilig en vertrouwd. 

Meer informatie over Volvo Assistance

 

Aankoopkeuring/opvragen onderhoudshistorie

Als u overweegt om elders een gebruikte Volvo te kopen bieden wij de Volvo aankoopinspectie.

Meer informatie Volvo aankoopinspectie