VOLVO HOCKEY CLUBBONUS

IEDEREEN WINT

De Volvo Clubbonus is een bonus van €1.000 of van € 500* die Volvo Car Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid dan wel ouder/verorger van een lid van die vereniging een Volvo Selekt-occasion koopt of een nieuwe Volvo koopt/least bij Volvo Rutten. Wij als officiële Volvo-dealer moeten op onze beurt weer een partnership hebben met de betrokken hockeyvereniging.

*De bonus van € 500 bij aankoop van een Volvo Selekt-occasion is alleen geldig in het jubileum-jaar 2019 vanwege 25 jaar sponsoring van de KNHB door Volvo Car Nederland.

Spelregels

Weten hoe het precies werkt en wat de voorwaarden zijn, bekijk snel de 10 spelregels of informeer bij uw Volvo Rutten vestiging. 

ALLE 10 DE SPELREGELS LEES JE HIER

Promotie

Volvo Car Nederland ondersteunt de promotie van de Clubbonus met o.a. een nieuwsbrief, advertentie, poster, flyer, narrowcasting, internetbanner, winddoek, roll-up en een Clubbonus-uitreikcheque. Het is belangrijk dat deze materialen ook op uw club aanwezig zijn. Uw Volvo Rutten contactpersoon kan deze materialen voor u bestellen via de Volvo-portal.

Contracten en support

Het Volvo Clubbonus contract en het overdrachtsformulier verschaffen wij uw graag. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van Volvo Rutten.