VOLVO HOCKEY CLUBBONUS

IEDEREEN WINT

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000 of van € 500* die Volvo Car Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van die vereniging een Volvo Selekt-occasion koopt of een nieuwe Volvo koopt/least bij Volvo Rutten. De Volvo Clubbonus is ook van toepassing bij aanschaf van een Care by Volvo-abonnement. Wij als officiële Volvo-dealer moeten op onze beurt weer een partnership hebben met de betrokken hockeyvereniging.

*De bonus van € 500 bij aankoop van een Volvo Selekt-occasion wordt na het jubileum-jaar 2019 (vanwege 25 jaar sponsoring van de KNHB door Volvo Car Nederland) nog steeds voortgezet en is wederom geldig in 2024!

Spelregels

Weten hoe het precies werkt en wat de voorwaarden zijn, bekijk snel de 10 spelregels of informeer bij uw Volvo Rutten vestiging.

ALLE 10 DE SPELREGELS LEES JE HIER

Promotie

Wij ondersteunen de promotie van de Clubbonus met o.a. input voor de nieuwsbrief, advertentie, poster, flyer, narrowcasting, internetbanner, winddoek, roll-up banner en een Clubbonus-uitreikcheque. Het is belangrijk dat deze materialen ook op uw club aanwezig en ingezet worden. Uw Volvo Rutten contactpersoon kan deze materialen voor u bestellen.

Contracten en support

Succes bereik je samen!

Het Volvo Clubbonus contract en het overdrachtsformulier verschaffen wij uw graag. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van Volvo Rutten.

Weten hoe het precies werkt en wat de voorwaarden zijn, bekijk snel de 10 spelregels of informeer bij uw Volvo Rutten vestiging. 

Volvo en hockey (landelijke pagina)