CARE BY VOLVO

Care by Volvo

Autorijden kan op allerlei manieren, maar wat is de beste optie voor u?

Er zijn verschillende manieren om een auto te gaan rijden, maar het is niet altijd makkelijk te bepalen welke het beste bij u past. Wat is het verschil tussen leasen, een auto-abonnement en de aanschaf van een auto? Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen en wat zijn de voor- en nadelen van de diverse opties?

Een auto kopen

Veel mensen dromen van een eigen auto. Maar we weten allemaal dat het kopen van een nieuwe auto niet eenvoudig is. Er is veel keus en u kunt eindeloos blijven vergelijken. Daarbij komt ook nog dat een nieuwe auto aanschaffen een aanzienlijke investering vergt. Zo'n uitgave heeft veel impact op uw financiële situatie en vergeet ook de restwaarde niet. Het is lastig te bepalen hoeveel uw auto nog waard is op het moment dat u hem wilt verkopen. Een auto aanschaffen betekent ook dat u dat bedrag niet kunt besteden aan zaken die rente of rendement opleveren. Tijdens het aanschafproces zijn mensen vaak niet bezig met de latere verkoop. Dat proces kan veel tijd en inspanning vergen.

All-inclusive leasing? Niet inclusief alles

Veel autofabrikanten bieden full-service leasing aan als alternatief voor de aanschaf van een auto of het afsluiten van een auto-abonnement. Met autolease kiest u de gewenste uitvoering en krijgt u voor een vast maandbedrag een nieuwe auto. In veel gevallen betaalt u ook nog een bedrag vooraf. De bedragen zijn deels afhankelijk van de duur van de leaseperiode en het aantal gereden kilometers. De term 'full-service leasing' doet vermoeden dat u alleen het leasebedrag en de brandstof betaalt, maar dat is niet altijd het geval. In de meeste gevallen is de prijs van autolease inclusief onderhoud en vervanging en reparatie van slijtage aan onderdelen. Andere kosten zoals winterbanden of een uitgebreide autoverzekering, zijn niet inbegrepen. Dat leidt dus tot hogere maandelijkse kosten.

Wat is een auto-abonnement?

Care by Volvo is een flexibel auto-abonnement. U krijgt een auto voor een vast bedrag per maand, waarbij alles is inbegrepen. Er is geen sprake van lange termijn contracten en dus ook geen langetermijnverplichtingen. Rijd zo lang als u wilt en wijzig of beëindig uw abonnement wanneer u dat wilt. U kunt uw abonnement beëindigen of kiezen voor een andere auto met slechts drie maanden opzegtermijn, en dat zonder bijkomende of verborgen kosten. Het maandbedrag is de prijs die u betaalt en de enige kosten die u daarnaast maakt zijn de kosten voor het tanken en eventuele kilometer- en tolheffingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een auto-abonnement?

Care by Volvo is een nieuwe, flexibele service waarmee u een auto-abonnement afsluit. Als we de huidige gebruikers van Care by Volvo vragen naar de voor- en nadelen van een auto-abonnement, zijn ze unaniem enthousiast over het all-inclusive concept en de mogelijkheid om op elk gewenst moment zonder extra kosten van auto te wisselen met slechts drie maanden opzegtermijn.

Hoe werkt Care by Volvo?

Naast kopen en leasen introduceert Volvo nu de abonnementsvorm Care by Volvo. Hiermee sluit u een maandelijks abonnement af op een nieuwe Volvo die u geheel naar wens kunt samenstellen. Alles wat bij het rijden in een Volvo komt kijken is inbegrepen:

  • Incl. periodiek onderhoud
  • Incl. verzekering en wegenbelasting
  • Flexibel kilometerpakket
  • Geen verborgen kosten
  • 24/7 pechhulp
  • Direct vervangend vervoer

Uw eigen auto voor een vast bedrag per maand. Meld u aan, rijd, wissel van model of zeg uw abonnement gewoon op – waar en wanneer u maar wilt. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken. Hieronder de uitleg in 4 stappen:

Ontdekken
Begin met het bekijken van modellen

Kiezen
Stel zelf uw auto samen of kies er een die al is samengesteld. Kies uw abonnement. Daarna bevestigen wij uw bestelling en kredietwaardigheid.

Afleveren
Uw auto is klaar! We nemen contact met u op om de levering in te plannen. Volvo Rutten overhandigt u de auto.

Rijden!
Gefeliciteerd: u rijdt een auto zonder gedoe. In de Volvo Cars app ziet u de details van uw auto en abonnement terug. Geniet van uw Volvo!

Het verschil tussen private lease en Care by Volvo

U kunt een zo zuinig mogelijke auto rijden tegen een vast maandtarief voor een looptijd naar keuze. Het lijkt op private leasen maar er is één groot verschil: de flexibiliteit van het maandelijks opzeggen van het abonnement. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden bij het flexibele abonnement, is een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft met Care by Volvo dus geen lange termijn verplichting zoals dat wel gebruikelijk is bij private lease. Kiest u voor het 48 maanden abonnement? Dan geldt er geen opzegtermijn van 3 maanden maar geniet u van betere voorwaarden als het gaat om verzekering en vervangend vervoer ten opzichte van private lease.

All-inclusive. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen in de prijs. Geen borg, geen verborgen kosten aleen een vast bedrag per maand.


MODELLEN

AANVRAAG OFFERTE


Benieuwd geworden naar Care by Volvo? Neem contact op met Volvo Rutten!

De zekerheden van Care by Volvo

Alles inclusief

Geen verborgen kosten

Bescherming tegen
te hoge financiële lasten

Kies wat bij u past

Zekerheid bij klachten

 

Informatie en documentatie

Wilt u nog meer weten over Care by Volvo, neem dan contact op met ons.