LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN

Uniek in de markt: levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen

Als eerste en vooralsnog enige automerk ter wereld geeft Volvo een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door Volvo Rutten en dekt materiaal- en montagekosten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij Volvo Rutten nooit gebeuren.

De garantie heeft als uitgangspunt dat een Volvo-rijder nooit een tweede keer betaalt voor het vervangen van hetzelfde onderdeel bij een reparatie die in de werkplaats van Volvo Rutten wordt uitgevoerd. Deze garantie is uniek.

De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die een rekeningdatum vanaf 1 juni 2020 hebben en die bij Volvo Rutten zijn uitgevoerd. De garantie geldt niet voor accessoires, merchandise, service- en slijtagedelen en onderdelen die volgens fabrieksinstructies periodiek vervangen moeten worden.

De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking en is geldig zolang de Volvo in het bezit van de klant is. Voor Volvo-rijders wederom een uitstekende reden om hun Volvo door Volvo Rutten te laten onderhouden.

Afspraak maken