VOLVO RUITHERSTEL

Een Volvo voorruit is vervangbaar. Volvo veiligheid niet.

De voorruit is een essentieel onderdeel van uw Volvo. Onmisbaar voor de totale sterkte van de carrosserie, maar vooral ook voor de geavanceerde veiligheidssystemen waarmee uw Volvo is uitgerust. Als Volvo-dealer zijn wij als geen ander gespecialiseerd in het repareren van uw voorruit. Wij hanteren niet alleen een unieke bevestigingsmethode, we zorgen er ook voor dat uw voorruit perfect wordt afgestemd op de
veiligheidssystemen waarmee uw Volvo is uitgerust. Want bij vervanging wordt de ge├»ntegreerde camera en/of radar achter de voorruit nauwgezet gekalibreerd, zodat de werking van bijvoorbeeld City Safety, gegarandeerd wordt. Onze technische specialisten monteren de voorruit volgens de juiste methode en gebruiken altijd Originele Volvo onderdelen. Zo gebruiken wij een lijmsoort die al na 1,5 uur zijn maximale sterkte bereikt, waardoor u weer veilig de weg op kunt.

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Ook hier zijn wij in gespecialiseerd! Een sterretje in uw voorruit laten zitten is geen goed idee. Door grote temperatuurverschillen (in de zomer of in de winter) of door bijvoorbeeld de werking van de koude lucht afkomstig van de airconditioning in uw Volvo kan dit sterretje heel snel zorgen voor een scheur waarbij definitief de voorruit vervangen dient te worden. Voorkom dit en wees er op tijd bij!

In bijna alle gevallen dekt uw verzekering de schade aan uw ruit als u WA Extra verzekerd bent, een sterretje laten repareren kost doorgaans niets. Als het nodig is om uw ruit te vervangen besef dan goed dat een Volvo-ruit geen normale autoruit is! Een originele Volvo-ruit heeft hele belangrijke eigenschappen waar een andere ruit niet over beschikt! Volvo Rutten werkt samen met Dealerglass. Dealerglass is een formule voor ruitherstel bij de merkdealer. Dealerglass zorgt ervoor dat elke autorijder in het geval van ruitschade altijd terecht kan bij de dealer waarvan de merken aangesloten zijn, ook via de lease- of verzekeringsmaatschappij. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, bespaar papierwerk en vertrouw op 100% Volvo veiligheid, maak uw afspraak bij ons!

AFSPRAAK MAKEN