Met Volvo Private Lease
zorgeloos genieten

Private Lease

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. U geniet al. volledig ontzorgt van alles, vanaf € 479,- p/m van een Volvo XC40 middels deze private lease optie. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld! Vanaf € 569 p/m kunt u de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge Pure Electric rijden via deze optie. Lees meer! Ook de overige modellen behoren tot de mogelijkheden. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie.
U hoeft alleen nog zelf te tanken.


All Risk verzekerd
Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Inclusief wegenbelasting
Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Onderhoud en reparatie
De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid.

Volvo Card
Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease.

24/7 pechhulp
Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

Geen onverwachte kosten
Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kwaliteit staat voorop
Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Tarieven Private Lease (incl. btw / o.b.v. 60 maanden en 10.000 km)

Volvo XC40 (T2) v.a.  479 per maand
Volvo V60 Nieuw (B3 Automaat Essential) v.a. € 579
Volvo S90 (persoonlijke berekening)
Volvo V90 (persoonlijke berekening)
Volvo XC60 (persoonlijke berekening)
Volvo XC90 (persoonlijke berekening)


De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease
 

Eerlijke voorwaarden

Compleet product

Bescherming tegen
te hoge financiële lasten

14 dagen bedenktijd

Zekerheid bij klachten

 

Informatie en documentatie

Wilt u nog meer weten over Volvo Private Lease, neem dan contact op met ons.