SERVICE &
ONDERHOUD

UW VOLVO IN DE BESTE HANDEN

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. En als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij alle vestigingen van Volvo Rutten werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen. Een aantal voordelen van Volvo Onderhoud; kennis & kunde van onze autotechnici, originele onderdelen, gratis APK (t.w.v. € 49) én inclusief verlenging van Volvo Assistance 24/7 (Europa)

Werkplaatsafspraak maken

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw Volvo-wensen te komen bespreken. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. We staan altijd met veel passie en enthousiasme voor u klaar!

Maak nu een afspraak

Onderhoud/APK

De APK keuring van uw Volvo kost u slechts € 49 (i.c.m. officieel onderhoud is de APK-keuring gratis). Als wij uw Volvo regelmatig in onderhoud hebben kennen onze monteurs uw auto door en door. Mochten zij bij de APK iets tegenkomen dat gerepareerd moet worden, dan kunnen zij dat extra snel en goed uitvoeren, met de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen concurrerende tarieven. Dat betekent dus Volvo zekerheid, snelheid en kwaliteit.

Onderhoud/APK inplannen

Volvo Jaarbeurt

Om uw Volvo in optimale conditie te houden raden wij aan om eens per jaar een Volvo jaarbeurt te laten uitvoeren. Hierin wordt uw Volvo eerst grondig geïnspecteerd. Onze technici voeren vervolgens de veilgheids-conditie-check uit. En dat alles vanaf € 335.

Volvo Jaarbeurt inplannen

Schadeherstel en ruitreparatie

Heeft u schade aan uw Volvo, dat heeft u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Hiervoor kunt u ook bij Volvo Rutten terecht. Of het nou een grote schade is, of ‘slechts’ een kras, neem contact op met uw Volvo Rutten dealer en wij leggen u de mogelijkheden voor om uw Volvo weer zo snel mogelijk hersteld te krijgen.

Afspraak maken

Volvo Card / Assistance

Als u uw Volvo bij Volvo Rutten in onderhoud heeft ontvangt u van ons de Volvo Card! Met deze Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en het VOLVODRIVE-magazine. De Volvo Card is kosteloos voor een jaar bij officiel onderhoud.

Ontdek de privileges

Bandenwissel en -opslag

Goede banden zijn essentieel voor goede prestaties van uw Volvo en veilige kilometers. Volvo Rutten biedt u de mogelijkheid om uw banden in beheer te nemen, op te slaan en met het omslaan van de seizoenen te wisselen.

Meer informatie