Wij werken continu
op hoog niveau

Vacatures Eerste Automonteur

voor onze vestigingen Roermond & Weert.

Goede mensen beschikken over het juiste gereedschap. Ze beheersen de techniek van het omgaan met klanten. Ze zijn bevlogen en weten van de hoed en de rand. Het is belangrijk om te leven in het nu, ook wat technische kennis betreft. Goede mensen vinden hun werk een uitdaging en verdienen er nog aan ook. Ze zorgen dat een product blijft doen waar het voor gemaakt is. Bij Volvo draait alles om mensen.

Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus (of nog studerend hiervoor) of MTS-Autotechniek. En als je naast je bevlogenheid ook nog een bevoegdheid hebt als APK Keurmeester en/of een F-gassen diploma hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Herken je jezelf goed in dit profiel? Begrijp je hoe belangrijk de relaties met onze klanten, de Volvo-rijders en met prospects zijn? Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten. Schrijf een bondige brief en mail deze met je CV, uiterlijk vóór 29 november a.s. naar; joepvangoethem@autobedrijfrutten.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
 


Vacatures

Volvo Rutten is officieel merkdealer met vier eigen vestigingen van Volvo in Midden- en Noord Limburg. Wij werken continu op hoog niveau aan de auto’s voor onze klanten en het verbeteren van onze services en diensten. Hebt u interesse in een baan bij Volvo Rutten? Kijk dan regelmatig op deze pagina waar wij eventuele actuele vacatures zullen plaatsen.

Voor interesse en/of (open) sollicitaties kunt u uw motivatie en CV mailen naar werken@autobedrijfrutten.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
 


Stage

Volvo Rutten biedt jong talent in opleiding graag de gelegenheid om stage bij te lopen.
Interesse? Mail je motivatie en CV naar stage@autobedrijfrutten.nl