Wij werken continu
op hoog niveau

Vacatures

Volvo Rutten is officieel merkdealer met drie Volvo-dealer vestigingen in Oost Brabant en in Noord- en Midden Limburg. Wij werken continu op hoog niveau aan de auto’s voor onze klanten en het verbeteren van onze services en diensten. Hebt u interesse in een baan bij Volvo Rutten? Kijk dan regelmatig op deze pagina waar wij eventuele actuele vacatures zullen plaatsen.

Voor interesse en/of (open) sollicitaties kunt u uw motivatie en CV mailen naar het e-mailadres vermeld bij de betreffende vestiging.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures Algemeen:

Gastheer/Gastvrouw Volvo Rutten Venlo

Goede mensen zijn de sleutel tot succes. Ze kunnen tijdsdruk en de zaken tegelijkertijd in de hand houden. Ze hebben zelfvertrouwen, inspireren en gaan relaties aan. Oprechtheid. Goede mensen zijn goed in communicatie. Ze willen groeien en de mogelijkheden krijgen om dat te doen. Bij Volvo Rutten draait alles om mensen. 

Ben jij een ervaren gastheer of gastvrouw en ben jij commercieel ingesteld? 
Je loopt over van zelfvertrouwen, ondernemend en leergierig. En dat moet ook wel, want jouw focus ligt in ons bedrijf op sales en after sales, gastvrijheid, time management en conflicthantering. Het houdt ook in dat je oprecht in het leven staat, want je bent een voorbeeld voor je collega’s en een inspiratiebron voor onze klanten. En in staat om met beide een langdurige relatie op te bouwen. Een Volvo-ambassadeur pur sang dus! Volvo Rutten Venlo biedt jouw een fantastische job! Je vindt het leuk om (potentiële) klanten die onze vestiging komen bezoeken te verwelkomen en hen binnen de kortste keren thuis te laten voelen. Het “voormasseren” tot een gesprek met één van onze medewerkers mochten zij niet direct beschikbaar zijn. Als Volvo-ambassadeur ben je representatief en schakel je gemakkelijk tussen de verschillende afdelingen Sales en After Sales. Een stukje technische kennis of interesse hierin is absoluut meegenomen. Naast het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden behoort ook het regelen van proefritten of ander type afspraken tot jouw takenpakket. 

De nodige ervaring hebben als receptionist(e)/gastvrouw/gastheer én in de regio wonen heeft onze voorkeur. 
Je hebt ten minste MBO-werk- en denkniveau. Je bent communicatief sterk, in gesprekken aan de telefoon maar ook op papier. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring, heb je rijbewijs B en ben je bekend met de programma’s van MS-Office. Je weet de weg op internet, gaat voor resultaat en je hebt bovenal een klantgerichte instelling. Een hele lijst met wensen dus, maar je krijgt er veel voor terug. Gegarandeerd.
Herken je jezelf goed in dit profiel? Begrijp je hoe belangrijk de relaties met onze klanten, de Volvo-rijders en met prospects zijn? Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten. Schrijf een bondige brief en mail deze met je CV, uiterlijk voor stuur deze naar: 

Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacatures Autotechniek (4x):

1e Autotechnicus Volvo Rutten Venlo
Autotechnicus Volvo Rutten Venlo
Leerling Autotechnicus Volvo Rutten Venlo
Autotechnicus Volvo Rutten Echt

Vind je het leuk om te werken in een moderne organisatie en mee te bouwen aan het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Profiel
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod
Samen voor het beste resultaat.
Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Rutten je ook de mogelijkheid om te investeren in jezelf. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart. 
Reageer nu en leer ons kennen!

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Echt
T.a.v. Dhr. J. van Goethem
E: joepvangoethem@autobedrijfrutten.nl

Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

 

Stage

Volvo Rutten biedt jong talent in opleiding graag de gelegenheid om stage bij ons te lopen.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar stage@autobedrijfrutten.nl