Wij werken continu
op hoog niveau

Vacatures

Volvo Rutten is officieel merkdealer met drie Volvo-dealer vestigingen in Oost Brabant en in Noord- en Midden Limburg. Wij werken continu op hoog niveau aan de auto’s voor onze klanten en het verbeteren van onze services en diensten. Hebt u interesse in een baan bij Volvo Rutten? Kijk dan regelmatig op deze pagina waar wij eventuele actuele vacatures zullen plaatsen.

Voor interesse en/of (open) sollicitaties kunt u uw motivatie en CV mailen naar het e-mailadres vermeld bij de betreffende vestiging.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Autotechniek (1x):

Autotechnicus (m/v) Volvo Rutten Echt

Vind je het leuk om te werken in een moderne organisatie en mee te bouwen aan het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Profiel
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod
Samen voor het beste resultaat.
Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Rutten je ook de mogelijkheid om te investeren in jezelf. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart. 
Reageer nu en leer ons kennen!

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Echt
T.a.v. Dhr. J. van Goethem
E: joepvangoethem@autobedrijfrutten.nl


Vacature Magazijn (1x):

Medewerker (m/v) magazijn/logistiek Volvo Rutten Venlo

In onze vestiging te Venlo hebben wij een functie beschikbaar voor een enthousiaste medewerker die ons magazijn komt versterken.

Wie ben jij?
•    Een medewerker met een passie voor magazijn en logistiek en die serieus werk wil maken van zijn of haar toekomst
•    Een medewerker met kennis van de hedendaagse (online) systemen of bereid om je dit eigen te maken
•    Een logische denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die als medewerker in spé praktijkervaring wil opdoen
•    Een orderpikker die ook inboekt en bestellingen verwerkt
•    Een aanpakker die meters wil maken in een magazijn bij een mooi merk en bij een leuke dealerorganisatie en graag veel wil leren

Contact
Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, belangrijk zijn?
Reageer dan snel, want we willen graag met je praten.

Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacature Afd. Verkoop (1x):

Stagiair (m/v) Volvo Rutten Echt

Volg je een commerciële studie en ben je opzoek naar een stageplaats in de Automotive? Volvo Rutten Echt wil je graag welkom heten in de functie van stagiair bij de afdeling Verkoop. Jij wilt graag veel leren op dit gebied. Bij deze stage ligt de nadruk op ondersteunende werkzaamheden zodat je alle "ins en outs" van het verkoop vak leert. Vanzelfsprekend behoort klantcontact daar ook bij.

Functie eisen
Ben jij een enthousiaste student (m/v), die op zoek is naar een stageplaats en veel wil leren in de praktijk op het gebied van autoverkoop? Je bent leergierig, sociaal, commercieel en je vindt een goede sfeer een belangrijke voorwaarde voor je stappen naar de toekomst. De werkzaamheden vinden in overleg met jou en je stagebegeleider plaats. Ben jij klantvriendelijk, commercieel, in het bezit van een rijbewijs B en wil je jouw stage lopen in een verkoopteam bij een bedrijf wat vooruitstrevend is? Reageer dan snel.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de stageplaats geldt dat je bij Volvo Rutten kunt rekenen op een prettige leeromgeving. Daarnaast is Volvo Rutten voortdurend opzoek naar nieuw talent ter versterking van het team.

Bedrijfsprofiel
De Volvo Rutten Groep beslaat met haar drie vestigingen Noord- en Midden Limburg alsmede Oost-Brabant. Sinds onze oprichting (in 1984) is het familiebedrijf Volvo Rutten uitgegroeid tot een begrip in de regio. We willen dichtbij onze relaties staan en houden van open communicatielijnen. Vanuit de drie Volvo-dealervestigingen zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstelbedrijven en diverse toeleveranciers en partners, allemaal gericht om onze klanten het optimale pakket te kunnen bieden. Dankzij dit ‘'one-stop-shopping'' principe ontzorgen wij de klant volledig op het gebied van persoonlijke mobiliteit tot het complete zakelijk wagenpark.

Contact
Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke stageplaats en gaat jouw autohart hier sneller van kloppen, stuur dan je sollicitatie via e-mail naar: jeanpaulvandervelden@autobedrijfrutten.nl

Stage

Volvo Rutten biedt jong talent in opleiding graag de gelegenheid om stage bij ons te lopen.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar stage@autobedrijfrutten.nl