Wij werken continu
op hoog niveau

Vacatures

Bedrijfsprofiel Volvo Rutten
De Rutten Groep beslaat met haar drie Volvo-vestigingen Noord- en Midden Limburg alsmede Oost-Brabant.
Sinds onze oprichting (in 1984) is het familiebedrijf Volvo Rutten uitgegroeid tot een begrip in de regio. We willen dichtbij onze relaties staan en houden van open communicatielijnen. Hierdoor kun je al onze collega’s benaderen met een vraag of opmerking. Vanuit de drie Volvo-dealervestigingen zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstelbedrijven en diverse toeleveranciers en partners, allemaal gericht om onze klanten het optimale pakket te kunnen bieden. Dankzij dit ‘'one-stop-shopping'' principe kunnen wij onze relaties volledig ontzorgen op het gebied van persoonlijke mobiliteit tot het beheren van het complete zakelijk wagenpark.
Naast de 3 vestigingen van Volvo bestaat de Rutten Groep ook uit een tweetal caravan, camper- en vouwwagenbedrijven; Rutten Ridderbeks in Echt (sinds 2021) en Vinken Asten (sinds 2023).
Volvo Rutten is een echt familiebedrijf en waarborgt de mobiliteit voor haar relaties op het gebied van mobiliteit en vrije tijd, nu en in de toekomst. 

Voor interesse en/of (open) sollicitaties kunt u uw motivatie en CV mailen naar het e-mailadres vermeld bij de betreffende vestiging.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Autotechniek (3x):

Chef Werkplaats / Andon (m/v) Volvo Rutten Venlo

Werken bij het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Profiel
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak.

Wat is de rol van Andon bij Volvo?
Een Andon is de spil in het wiel van alle werkzaamheden en zorgt dat iedereen zijn werk goed en effectief kan doen. Dat betekent dat je niet alleen de dagelijkse planning ‘cheft’, maar ook ondersteunt bij alle mogelijke werkzaamheden.

Je neemt het voortouw bij de weekstart, waar je het team uitlegt wat er allemaal te doen is in de komende week. En je eigen planning? Die is dynamischer dan de auto’s waar je mee werkt.

Wat onder andere jouw taken en verantwoordelijkheden zullen zijn?

 • Aansturen van het team in de werkplaats;
 • Eindverantwoordelijke voor kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Adviseren ter verbetering van de kwaliteit en efficiëntie;
 • Communicatie met de importeur over technische zaken.

Wie ben jij?
Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt als chef werkplaats binnen de automotive, maar wanneer dat niet zo is en jij een vakinhoudelijk specialist op het gebied van auto onderhoud en reparaties bent, kunnen wij jou het leidinggeven wel leren. Het belangrijkste voor ons is dat jij beschikt over de technische kennis en een echte mensen mens bent. Door jouw enthousiasme en betrokkenheid kan jij een team motiveren en individuele medewerkers begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

 • Afgeronde opleiding richting de autotechniek;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Fulltime beschikbaarheid.

Aanbod
Samen voor het beste resultaat.
Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Rutten Venlo je ook de mogelijkheid om te investeren in jezelf. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart. 

Contact
Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, belangrijk zijn?

Reageer nu en leer ons kennen, want we willen graag met je praten!

Schrijf een korte reactie en e-mail deze naar: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
Venrayseweg 28
5928 NZ VENLO

Vacature Autotechniek:

1e Autotechnicus/Diagnosespecialist (m/v) Volvo Rutten Boxmeer

Profiel
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd.
Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Boxmeer
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacature Autotechniek:

Autotechnicus (m/v) Volvo Rutten Echt & Venlo

Vind je het leuk om te werken in een moderne organisatie en mee te bouwen aan het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Profiel
Autotechniek is je lust en je leven en ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod
Samen voor het beste resultaat.
Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Rutten je ook de mogelijkheid om te investeren in jezelf. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart. 
Reageer nu en leer ons kennen!

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Echt / Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

 

Social Media medewerker/Grafisch ontwerper (m/v)
30-40 uur per week, locatie Echt)

Vanuit jouw creativiteit is out of the box denken je op het lijf geschreven. Je beseft dat het niet alleen gaat om een mooie advertentie of uiting; je zorgt er ook voor dat er een duidelijke boodschap verteld wordt en dat de bijbehorende acties perfect klaarstaan om live te gaan. Vanuit je functie werk je proactief en conceptmatig. Je bespreekt de acties die komen- en die zijn geweest en je hebt als geen ander oog voor detail waarbij je altijd positief kritisch analyseert.
Naast deze kenmerken kun je je volledig toespitsen op het meedenken, ontwikkelen en opvolgen van marketingcampagnes op een cross mediale manier in kort overleg met de marketing manager. Daarbij ondersteun je de diverse afdelingen die onze organisatie kent waarbij bewaking van het merk en continu optimaliseren van de naamsbekendheid een belangrijke rol speelt. Je biedt ondersteuning bij het opzetten van evenementen en beheert mede de social media-kanalen die we actief gebruiken. Je bewaakt corporate identity/huisstijl in alle communicatie. Daarnaast volg je de marketingtrends en –evoluties en kun je snel inspelen op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen.  Het evalueren van de gedane marketing-inspanningen die origineel, onderscheidend, gewaagd en out of the box zijn ingezet, is niet vreemd voor jou.
Kortom; een hele leuke energieke functie waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een familiebedrijf met meerdere vestigingen en 100 collega’s.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een echte teamplayer. Je bent niet alleen erg goed in het maken van offline en online (grafische) uitingen, maar ook in het bedenken van nieuwe campagnes. Jij bent samen met de marketing manager een creatief social media-brein die de afdeling marketing gaat ondersteunen en met nieuwe, frisse ideeën proactief te werk gaat.

Wat breng je mee?:

 • Een afgeronde MBO grafische opleiding; bij voorkeur Sint Lucas of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je gaat verfrissend, creatief en vol passie te werk;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent niet bang om initiatieven te nemen en een proactieve werkhouding past je als gegoten;
 • Je bent helemaal thuis in Adobe CC, met name Photoshop en InDesign;
 • Je vindt het prettig om in een dynamische omgeving te werken;
 • Je hebt affiniteit met – en kennis van – fotografie en film (pre); 

Wat mag je van ons verwachten? 

 • Afwisselende werkzaamheden binnen een gezellig team met goede werksfeer;
 • Werken bij het mooiste automerk dat zich volledig inzet op elektrificatie;
 • Deel uitmaken van kennisbijeenkomsten;
 • 180 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goed salaris passend bij de functie/opleidingsniveau;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen;
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.

Geïnteresseerd?
Zoek jij een afwisselende baan in een hardwerkend en gezellig team? Solliciteer dan naar deze functie!
Om het sollicitatietraject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, ontvangen wij graag jouw creatieve sollicitatie bestaande uit:

 • CV;
 • Motivatiebrief;
 • Introductiefilmpje van jezelf;
 • Portfolio, waar je eerdere werk tot uiting komt.

Je sollicitatie mag je sturen naar johnsprengers@autobedrijfrutten.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stage

Volvo Rutten biedt jong talent in opleiding graag de gelegenheid om stage bij ons te lopen.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar stage@autobedrijfrutten.nl