Wij werken continu
op hoog niveau

Vacatures

Bedrijfsprofiel Volvo Rutten
De Rutten Groep beslaat met haar drie Volvo-vestigingen Noord- en Midden Limburg alsmede Oost-Brabant.
Sinds onze oprichting (in 1984) is het familiebedrijf Volvo Rutten uitgegroeid tot een begrip in de regio. We willen dichtbij onze relaties staan en houden van open communicatielijnen. Hierdoor kun je al onze collega’s benaderen met een vraag of opmerking. Vanuit de drie Volvo-dealervestigingen zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met schadeherstelbedrijven en diverse toeleveranciers en partners, allemaal gericht om onze klanten het optimale pakket te kunnen bieden. Dankzij dit ‘'one-stop-shopping'' principe kunnen wij onze relaties volledig ontzorgen op het gebied van persoonlijke mobiliteit tot het beheren van het complete zakelijk wagenpark.
Naast de 3 vestigingen van Volvo bestaat de Rutten Groep ook uit een tweetal caravan, camper- en vouwwagenbedrijven; Rutten Ridderbeks in Echt (sinds 2021) en Vinken Asten (sinds 2023).
Volvo Rutten is een echt familiebedrijf en waarborgt de mobiliteit voor haar relaties op het gebied van mobiliteit en vrije tijd, nu en in de toekomst. 

Voor interesse en/of (open) sollicitaties kunt u uw motivatie en CV mailen naar het e-mailadres vermeld bij de betreffende vestiging.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Autotechniek (4x):

Werken bij het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Workshop Support / Service Adviseur (m/v) Volvo Rutten Boxmeer

Profiel
Ben jij een gedreven en technisch vaardige individu die graag de werkplaats van Volvo Rutten wil versterken? Wij, als vooraanstaande Volvo-dealer, zoeken een enthousiaste medewerker voor Workshop Support / Service Adviseur. In deze dynamische functie speel je een essentiële rol als verbindingspunt tussen onze monteurs, het magazijn en onze gewaardeerde klanten.

Wat is je rol?
In deze rol fungeer je als de verbindende factor tussen onze werkplaats en de klant. Je beoordeelt reparaties, wijst de juiste deskundige collega toe aan de taak en met jouw technische achtergrond bied je mogelijk al een passende oplossing aan de klant voordat de auto de werkplaats bereikt.

Functie eisen

 • Administratieve ondersteuning bieden aan onze monteurs met gebruikmaking van diverse ICT-programma's
 • Beheren van werkplaatsfacturatie en regelen van vervangend vervoer
 • Afhandelen van telefonische of online aanvragen en deze efficiënt inplannen
 • Onderhouden van regelmatig contact met de werkplaats, het magazijn en onze klanten
 • Het voorbereiden van werkorders en zorgen voor een correcte planning en benodigde onderdelen behoort tot jouw taken
 • Afhandelen van garantieaangelegenheden en claims, en ondersteunen bij het innemen en teruggeven van klantauto's
 • Verantwoordelijk zijn voor het plannen, uitgeven, controleren en beheren van vervangend vervoer
 • Wij houden jou op de hoogte door middel van regelmatige trainingen en cursussen
 •  Actief bijdragen aan een goede samenwerking tussen verschillende afdelingen en deelnemen aan werkplaatsoverleg

Waar beschik je over?

 • Afgeronde MBO-3/HAVO-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau
 • Beschikt over technische kennis en heeft een commerciële instelling
 • Toont een resultaatgerichte en flexibele houding
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B

Contact
Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, belangrijk zijn?

Reageer nu en leer ons kennen, want we willen graag met je praten!

Schrijf een korte reactie en e-mail deze naar: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Volvo Rutten Boxmeer
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
Lionstraat 3
5831 AL BOXMEER

Vacature Autotechniek:

1e Autotechnicus/Diagnosespecialist (m/v) Volvo Rutten Boxmeer & Venlo

Profiel
Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd.
Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Boxmeer/Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacature Autotechniek:

Autotechnicus (m/v) Volvo Rutten Echt & Venlo

Vind je het leuk om te werken in een moderne organisatie en mee te bouwen aan het topmerk Volvo? Reageer dan nu op deze veelzijdige baan!

Profiel
Autotechniek is je lust en je leven en ook met de techniek van het omgaan met klanten raak je steeds meer vertrouwd. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van onze klanten in topconditie blijven. Een prachtige uitdaging natuurlijk voor een bevlogen persoonlijkheid als jij. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date waar het gaat om de laatste technieken in je vak. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je zelf alvast het nodige gereedschap meebrengt: een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus en ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt. Ook de eigenschap en ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie is cruciaal. Last but not least; uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod
Samen voor het beste resultaat.
Behalve uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Volvo Rutten je ook de mogelijkheid om te investeren in jezelf. Je hebt de keuze uit tal van opleidingen die je helpen om je kennis en vaardigheden naar een volgend niveau te tillen. Dat begint al met ons speciale introductieprogramma voor iedereen die bij Volvo is gestart. 
Reageer nu en leer ons kennen!

Contact
Interesse? Reageer dan snel! Schrijf een bondige brief met C.V. en mail deze naar:

Volvo Rutten Echt / Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacature Autotechniek (4x):

Medewerker magazijn/Webshop medewerker (m/v) Volvo Rutten Venlo

In onze vestiging te Venlo hebben wij een functie beschikbaar voor een enthousiaste medewerker die ons magazijn komt versterken.

Wie ben jij?
•    Een medewerker met een passie voor magazijn, logistiek en online verkoop en die serieus werk wil maken van zijn of haar toekomst
•    Een medewerker met kennis van de hedendaagse (online) systemen of bereid om je dit eigen te maken
•    Een logische denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die als medewerker in spé praktijkervaring wil opdoen
•    Een aanpakker die meters wil maken in een magazijn bij een mooi merk en bij een leuke dealerorganisatie en graag veel wil leren

Contact
Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, belangrijk zijn?
Reageer dan snel, want we willen graag met je praten.

Volvo Rutten Venlo
T.a.v. Dhr. J. Sprengers
E: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Vacature Verkoop (1x):

Stagiair (m/v) Volvo Rutten Boxmeer

Volg je een commerciële studie en ben je opzoek naar een stageplaats in de Automotive? Volvo Rutten Boxmeer wil je graag welkom heten in de functie van stagiair bij de afdeling Verkoop. Jij wilt graag veel leren op dit gebied. Bij deze stage ligt de nadruk op ondersteunende werkzaamheden zodat je alle "ins en outs" van het verkoop vak leert. Vanzelfsprekend behoort klantcontact daar ook bij.

Functie eisen
Ben jij een enthousiaste student (m/v), die op zoek is naar een stageplaats en veel wil leren in de praktijk op het gebied van autoverkoop? Je bent leergierig, sociaal, commercieel en je vindt een goede sfeer een belangrijke voorwaarde voor je stappen naar de toekomst. De werkzaamheden vinden in overleg met jou en je stagebegeleider plaats. Ben jij klantvriendelijk, commercieel, in het bezit van een rijbewijs B en wil je jouw stage lopen in een verkoopteam bij een bedrijf wat vooruitstrevend is? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden
Voor de stageplaats geldt dat je bij Volvo Rutten kunt rekenen op een prettige leeromgeving. Daarnaast is Volvo Rutten voortdurend opzoek naar nieuw talent ter versterking van het team. 

Contact
Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke stageplaats en gaat jouw autohart hier sneller van kloppen, stuur dan je sollicitatie via e-mail naar: johnsprengers@autobedrijfrutten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.


Vacature werkplaats (1x):

Zaterdaghulp/Autowasser (m/v) Volvo Rutten Venlo

Wat ga je doen?
•    Demonstratie- en huurauto’s (wassen via de wasstraat), schoonmaken, aftanken en meteen de vloeistoffen en bandenspanning controleren
•    Auto’s klaar zetten voor proefritten
•    Voorraadauto’s wassen/bijhouden
•    Buitenterrein in representatieve staat houden (indien nodig)
•    Andere voorkomende werkzaamheden

Functie eisen

Wie ben jij?
•    Je bent een echte aanpakker, zelfstandig en flexibel
•    Je vindt het leuk om op zaterdag (en misschien in schoolvakanties) manusje van alles te zijn in een prachtig, modern Volvo-dealerbedrijf
•    Je bent klantvriendelijk en representatief
•    We hoeven jou niet elke keer weer te vragen om dingen toe doen: jij ziet het werk liggen en pakt dat vlot en goed op
•    Je hebt een oog voor detail en gaat een stapje verder om dingen blinkend schoon te krijgen
•    Je beschikt over rijbewijs B en woont in (of in de directe omgeving van) Echt
•    Je levert een positieve bijdrage aan de teamsfeer!
Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een superleuke bijbaan in een prachtig dealerbedrijf binnen een sterke, zeer klantgerichte en moderne dealerorganisatie waarbij er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen een enthousiast team.

Contact
Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders, belangrijk zijn?
Reageer dan snel, want we willen graag met je praten! Schrijf een korte reactie en e-mail deze naar:

johnsprengers@autobedrijfrutten.nl (Venlo & Echt)

Stage

Volvo Rutten biedt jong talent in opleiding graag de gelegenheid om stage bij ons te lopen.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar stage@autobedrijfrutten.nl

Overige vacatures bij de Volvo Rutten Groep: Rutten Ridderbeks en Vinken Asten