VOLVO CARD MAANDAANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


VOLVO STELTON THERMOSBEKER

Stelton Scandinavisch design voor Volvo
Het merk Stelton combineert Scandinavisch design met doordacht gebruiksgemak. De thermosbekers zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en houden uw koude of warme dranken op temperatuur. Dankzij de 360° meedraaiende ‘easy-drink cap’ vergist u zich nooit in de plaats van de opening. Openen en afsluiten met eenvoudige open/dicht klik. Deze fraaie Stelton-to-go bekers zijn leverbaar in de kleurennAlu of White, met een inhoud van 200 of 400 ml. Niet geschikt voor de vaatwasser!
Nu met 20% korting!
400 ml van € 32,50 voor € 26
200 ml van € 27,50 voor € 22

AFSLUITBARE WIELBOUTEN

Voorkom diefstal van uw wielen! Deze afsluitbare wielbouten vormen een veilige diefstalbescherming die het veel moeilijker maakt de bout zonder sleutel los te draaien.Deze afsluitbare wielbouten zijn verkrijgbaar met afdekkapjes in dezelfde kleur als de overige wielbouten, afgestemd op uw velgkleur. Nu met 30% korting van € 75,- voor € 52,50.

Genoemde maandaanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2020.

Meer info/bestellen?