VOLVO CARD MAANDAANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


€ 250,- KORTING!

Fietsdrager voor de trekhaak &trekhaak voor de fietsdrager
Onder het motto ‘de paden op, de lente in’ kunt u nu profiteren van een echte voorjaarsaanbieding. Hebt u al een trekhaak, dan krijgt u nu € 100 korting op de originele fietsdrager. En kiest u voor de combinatie trekhaak + fietsdrager* dan is uw korting liefst € 250! Zo begint de lente pas goed bij de Volvo Rutten!

30% KORTING!

Sunblinds
Volledig dekkende zonweringen geven de passagiers optimale bescherming als de zon fel is. Ze beschermen efficiënt tegen warmte en hinderlijk zonlicht. Bovendien beperken de rolgordijnen bij een geopende ruit, het hinderlijke windlawaai, de zogenaamde ‘booming noise’, tot een minimum. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw Volvo en bestel deze hoogwaardige items bij ons!

-Sunblinds voor achterportieren: van € 120,- voor € 84,-
-Sunblind voor achterruit: van € 140,- voor € 98,-
-Sunblinds voor bagageruimte van € 160,- voor € 112

20% KORTING!

Scandinavisch design: Stelton to go bekers
De bekers van Stelton zijn vervaardigd van roestvrij staal en voorzien van een 360° draaibaar deksel met ‘smart click’ systeem waardoor ze gemakkelijk openen en sluiten. Ze zijn verkrijgbaar in rood, wit en RVS, in twee inhoudsmaten:
200 ml en 400 ml. De bekers zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Bestel deze hoogwaardige items bij ons!

Aanbiedingen geldig t/m 30 juni '21

Meer info/bestellen?