Volvo card maandaanbiedingen

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen (die u ook hebt gezien in de nieuwe MyVolvo "Vinter") en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroomt u niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet.
 


VOLVO DESIGN POWERBANK

Voor veel mensen zijn er nauwelijks grotere ergernissen dan een lege smartphone. Terwijl dat ongemak zo gemakkelijk te voorkomen is. Met 2600 mAh biedt deze Volvo design powerbank u altijd voldoende oplaadcapaciteit, voor bijvoorbeeld uw mobieltje. Handig is de USB-poort waarmee u de powerbank weer voorziet van verse energie via de computer. Het apparaat is uitgevoerd in stijlvol wit en subtiel voorzien van een grijs Volvo-logo.

Beschikbaar voor slechts € 14,95VEILIGHEIDSREK + 2 OPTIES

Praktische en robuuste Volvo kwaliteit. Het veiligheidsrek houdt uw bagage veilig achter uw achterbank. Dit rek is uit te breiden met het bijzonder handige ‘links-rechts’ scheidingsrek. U completeert de set met een fraai hondenhek. Dit hondenhek is uiteraard uitsluitend leverbaar in combinatie met het veiligheidsrek en het scheidingsrek. Nu als Maandaanbieding extra aantrekkelijk! Veiligheidsrek van € 295 voor € 245. Het scheidingsrek van € 235 voor € 195 en het hondenhek € 195.

Vanaf € 245,- bij Volvo Rutten