VOLVO CARD MAANDAANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


AANTREKKELIJKE GOLF-ACCESSOIRES

Ter gelegenheid van het KLM Open heeft Volvo enkele speciale Lifestyle Highlights geselecteerd. Aantrekkelijke golfaccessoires, variërend van een windjack, speciale cap, een royale golf paraplu tot Titleist ballen voor een langere carry. Met 20% korting bij Volvo Rutten.

SOLIDE STALEN VOLVO VEILIGHEIDSREK

VEILIG VERVOER VAN HUISDIEREN TOT GOLFTASSEN
Met dit veiligheidsrek blijft al uw bagage veilig op z’n plek, zodat er óók bij een krachtige remmanoeuvre geen bagage het interieur wordt ingeslingerd. Het rek is eenvoudig te monteren en weg te werken in de voorbereide bevestigingspunten. Is de lading extra lang, dan kantelt u de achterbank van uw Volvo neer en klapt u het stalen rek eenvoudig tegen het dak van de bagageruimte*. Als Maandaanbieding nu met 20% korting: van € 295 nu voor € 236 inclusief montage. Bestellen is simpel: bij ons!

Aanbiedingen geldig tot 30 september 2019 en zolang de voorraad strekt.
*Niet bij elk Volvo-model opklapbaar.

Meer info/bestellen?