VOLVO CARD MAANDAANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


30% KORTING!

Afsluitbare wielbouten
Voorkom diefstal van uw wielen!

Deze afsluitbare wielbouten vormen een veilige diefstalbescherming die het veel moeilijker maakt de bout zonder sleutel los te draaien. Ze zijn verkrijgbaar met afdekkapjes in dezelfde kleur als de overige wielbouten, afgestemd op uw velgkleur. Van € 75 voor € 52,50

VOLVO LIFESTYLE HIGHLIGHTS: STIJLVOLLE CADEAUTIPS

Top design voor de ware coffee lovers!

Stelton weet op aansprekende wijze design en functionaliteit te combineren. Neem deze koffiemaker voor ‘slow brew’ filterkoffie en de bijpassende koffiemok! Koffiemaker en koffiemok zijn vervaardigd van zandkleurig aardewerk. Het deksel van de koffiemaker en de onderzetter van de mok beide van duurzaam bamboe. De siliconen afwerking van de koffiemaker geeft een prettige grip. Bijzonder is ook de set lederen onderzetters, vervaardigd uit het restleer van onze Volvo-interieurs.

Stelton 'slow brew' koffiemaker: van € 100 nu voor € 80
Stelton koffiemok:
van € 30 nu voor € 24
Volvo lederen onderzetters:
van € 45 nu voor € 36

Bestel deze hoogwaardige items bij ons!

Aanbiedingen geldig t/m 30 april '21

Meer info/bestellen?