VOLVO AANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


GENIET VAN DIE HEERLIJKE ONTSPANNEN ZOMER

Begin de vakantiepret met een goede voorbereiding. Boek daarom nu de zomercheck en wij checken uw Volvo op 20 vitale punten. De zomer betekent ook extra drukte voor uw airco. Combineer daarom de zomercheck met de aircocheck en -reiniging, zodat u verzekerd bent van een onbezorgde vakantie.

AFSPAAK ZOMER- EN AIRCOCHECK

AFSPRAAK ZOMERCHECK

Upgrade nu naar Volvo Premium Assistance

Volvo Assistance is de 24/7 Europese pechhulp van Volvo. Voor € 45 per jaar kunt u uitbreiden naar Premium Assistance en heeft u onder andere recht op vervangend vervoer tot wel dertig dagen. De uitgebreide dekking vindt u hier.

UPGRADE NAAR PREMIUM

Extra reiscomfort: het Comfort Pack

Ideaal tijdens de vakantiereis, en nu met 20% korting. Het Comfort Pack* bestaat uit een zonnebrilhouder, nekkussen, een bagagenet tegen het schuiven van uw bagage en een bagage-organizer, die ook heel handig is voor uw laadkabel.

*Beschikbaar voor veel Volvo-modellen

BESTEL COMFORTPACK

Volvo Zomerwielen

Personaliseer uw Volvo en kies voor een nieuwe Zomerwielenset. Zo kunt u uw Volvo een andere uitstraling geven. Nu tijdelijk met 20% korting.

Aanbiedingen geldig t/m 31 augustus 2022

Uw Volvo bijna toe aan onderhoud?
Plan dan hier alvast uw afspraak

Meer info/bestellen?