VOLVO CARD MAANDAANBIEDINGEN

Hieronder treft u onze Volvo Rutten aanbiedingen en de exclusieve Volvo Card aanbiedingen. Handige producten, met leuke prijzen! Schroom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen. We zien uw (aan)vraag graag tegemoet. De geldigheidsduur staat hieronder aangegeven.


ZONNEBRILHOUDER

Juist als de zon ineens venijnig van wal steekt, is uw zonnebril niet te vinden. Irritatie en even geen maximale aandacht voor de weg. Om voor eens en voor altijd van dit ongemak af te zijn, is de zonnebrilhouder en superhandige opbergplek voor uw zonnebril. En daarom juist nu in de aanbieding! Beschikbaar voor veel Volvo modellen waarbij montage zowel links als rechts mogelijk is
Nu met 30% korting!
Van € 35 voor € 24,50

NIVIDAS ZONNEBRILLEN

Met een design zonnebril van Nividas (Esperanto voor ‘wij zien’) kiest u voor Zweedse kwaliteit. Licht van gewicht en met prettig-zachte glazen die uw ogen optimaal beschermen tegen schittering en UVA/B-straling. Dan rest de vraag: welk montuur wordt het en voor uzelf of als leuk cadeau? Uw Volvo-dealer overhandigt elke Nividas zonnebril in een cassette met een reinigingsdoekje.Nu met 20% korting van € 95,- voor € 76.

Genoemde maandaanbiedingen zijn geldig t/m 31 mei 2020.

Meer info/bestellen?