Airco-check en reiniging voor maar

€ 49

Voor een fris interieur!

Contact opnemen

In uw auto is klimaatregeling een welgekomen en haast onmisbare luxe

Een goed werkende airconditioning haalt het vocht uit de binnenkomende lucht, waarna de lucht volgens de instellingen opgewarmd of afgekoeld wordt.

Bij warme temperaturen zorgt de gekoelde droge lucht net voor een aangename koele luchtstroom in de wagen. Bovendien filtert de airco ook stof en micro-organismen uit de lucht, niet onbelangrijk voor mensen met allergieën als hooikoorts.

Laat uw airconditioning of climate control jaarlijks controleren voor een optimale werking en maximaal comfort. 
Eventuele problemen worden opgespoord, opgelost en mogelijk voorkomen.

Airco geurbehandeling uitvoeren € 39
Verbetert de luchtkwaliteit in de auto. Voor de snelle reiniging van vuil en afzettingen op de verdamper. Verwijdert de door micro-organismen (schimmels, bacteriën) gevormde biofilm. Bestrijdt onaangename geurtjes die door schimmels en bacteriën veroorzaakt worden. Zonder allergene geur- en kleurstoffen Milieu- en gezondheidsvriendelijk.

Aircocheck + Reiniging uitvoeren € 49
Uw Volvo fris en u alert Een vervuilde airco zorgt voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. Dus boek onze aircocheck en -reiniging, dan blijft uw interieur altijd lentefris, óók in de zomer. En u alert en scherp achter het stuur.

Airco onderhoudsbeurt uitvoeren met geurbehandeling € 100*
*Een tekort aan koudemiddel kan de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Laat de airco dus op tijd vullen. Ons advies is : laat uw airco elke 3 jaar opnieuw vullen, zo blijft de werking optimaal en voorkomt u problemen. € 100 excl. koudemiddel.

Interieurfilter
Blijkt tijdens de Aircocheck het interieurfilter aan vervanging toe, dan informeren wij u vooraf. Dit filter ziet u niet, maar merkt u des te meer! Pollen, roet- en stofdeeltjes, de lucht in uw Volvo wordt effectief gezuiverd door het Volvo-interieurfilter. Dit filter haalt zelfs deeltjes van 0.1 - 0.3 mm uit de lucht! Bovendien vertraagt een goed functionerend interieurfilter de ongezonde aangroei van schimmels en bacteriën in uw airco! 

CONTACT/VRAAG

Informatie over de werking van uw airconditioning

Laat de goede werking van het aircosysteem in uw Volvo regelmatig controleren. Als de hoeveelheid aanwezig koudemiddel te laag wordt, zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit zelfs tot schade leiden. De compressor moet dan grotere inspanningen leveren, met een hoger brandstofverbruik en een snellere slijtage van de compressor tot gevolg.

Ook uw Volvo heeft last van industriële luchtvervuiling en uitlaatgassen, nicotine, stuifmeel en andere allergenen in de lucht. Zonder goed werkend aircosysteem dat deze schadelijke stoffen tegenhoudt en uit de lucht filtert, zouden deze telkens als uw auto start in uw interieur geblazen worden.

De Volvo Airco-reiniging is een reiniging van uw airco op basis van een ultrasone verneveling, en verwijdert alle verontreinigingen die zich na verloop van tijd in het aircosysteem nestelen. Het resultaat: een snelle en doeltreffende reiniging van het aircosysteem die u gedurende lange tijd verlost van onaangename geurtjes en allergische reacties.

MAAK AFSPRAAK

Volvo aircocheck & reiniging

  • Controle op vitale delen van het systeem
  • Onderhoud van het systeem
  • Voorkomt problemen (te weinig koudemiddel)
  • Gebruik van professionele apparatuur 
  • Afgestemd op uw Volvo