VOLVO XC40 RECHARGE SINGLE MOTOR CORE

VOLVO XC40 RECHARGE SINGLE MOTOR CORE

Private Lease

Nu € 689*

VOLVO XC40 RECHARGE Single Motor Core

Kies voor de wereld van morgen. De Volvo XC40 Recharge; 100% elektrisch, 0% leder.
Met een volledig elektrisch bereik tot 575 km Single Motor Extended Range) en alle features van Google built-in. Uw proefrit start bij ons.

De XC40 Single Motor Essential is er al v.a. € 45.995 | PRIVATE LEASE V.A. € 689 P.M. (incl. btw)

Private Lease overige modellen

DE VOORDELEN VAN VOLVO PRIVATE LEASE
Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen:een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

ALL RISK VERZEKERD
Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN
Ook de afleveringskosten en de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

ONDERHOUD, REPARATIE EN VERVANGEND VERVOER
Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in het maandbedrag. Zo heeft u geen extra kosten. Onze technici kennen uw Volvo van binnen en van buiten. Ook met Volvo Private Lease profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Mocht een reparatie langer duren dan ontvangt u na 48 uur gratis vervangend vervoer van ons.

VOLVO ASSISTANCE
Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Gratis inbegrepen, voor dat extra stukje zekerheid.

‘Google and Google Maps are trademarks of Google LLC. Sequences shortened and simulated’

XC40 MODEL-INFO

PROEFRIT

OFFERTE

PRIJSLIJST

De voordelen van Volvo Private Lease

  • All Risk verzekerd
  • Geen onverwachte kosten
  • Onderhoud, reparatie en vervoer
  • Volvo Assistance

Afspraak en/of voorstel?

Neem vrijblijvend contact
met ons op.