De Volvo XC60

Made by Sweden

De nieuwe XC60 is een icoon met evolutionair Scandinavische karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds. De T-vorm van de LED-koplampen laten een onmiskenbare indruk achter. Het prachtig vormgegeven interieur herbergt luxe, comfort en ruimte.

€ 59.995

vanafprijs

€ 919

lease p.m. v.a. (72 mnd / 15.000 km) T6 AWD Plug-in hybrid Core

Technologie

sublieme support

Design

Krachtig en verfijnd

Made by Sweden


De dynamische Zweedse SUV
De XC60, onze mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is. De nieuwe Volvo XC60 met zijn cross-overdesign trekt de aandacht en spreekt tot de verbeelding. Elegant en toch robuust. Sportief en toch stoer. Het veiligheidsgehalte van de XC60 is naar een hoger niveau getild. Een dynamische Zweedse SUV waar een gewaagd design en functionele technologieën samenkomen. Een icoon met evolutionair Scandinavisch karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds. Eveneens indrukwekkend; de ingebouwde Google-diensten en een fantastische beleving terwijl u rijdt: onze dynamische plug-in hybride SUV is in alle opzichten slimmer.

Ervaar nu nog makkelijker de vrijheid van elektrisch rijden
De XC60 Recharge is uitgerust met onze nieuwste plug-in hybride aandrijflijn. Het resultaat Volop vermogen, soepele elektrische kracht en uitstekende rijeigenschappen. Met meer elektrische kilometers kan de XC60 Recharge tot 79 km volledig elektrisch rijden. Zo kunt u uw uitstoot flink beperken.*

Bediening met één pedaal
Elektrisch rijden doet u met één pedaal. Dat zorgt voor een soepele rijervaring. Bovendien hoeft u het rempedaal veel minder te gebruiken.

Beste navigatie in zijn klasse
Google Maps is volledig geïntegreerd in uw auto en Google Assistant maakt handsfree spraakbesturing mogelijk. Dankzij realtime verkeersinformatie en automatische herberekening van uw route bereikt u probleemloos uw bestemming.

Handen vrij met Google Assistant
Gebruik Google Assistant om een routebeschrijving op te vragen, het entertainment in uw Volvo te bedienen, contact te leggen met vrienden, familieleden of collega's, of het interieur af te stemmen op uw wensen. 
Allemaal zonder uw handen van het stuur te nemen of uw ogen van de weg te halen. Zeg gewoon 'Hé Google' om aan de slag te gaan.

Regel het onderweg
Uw favoriete devices en apps kunt u dankzij Google ook in de auto gebruiken. Zo kunt u de hele dag door – ook als u onderweg bent – regelen wat er geregeld moet worden. Dat geeft rust en gemak.

Ervaar zelf de premium features voor media en audio.
Praat met Google en bedien uw XC60 Recharge SUV zonder handen. U bedient de functies voor entertainment en communicatie via een vertrouwde interface – simpelweg door uw stem te gebruiken.
Dankzij toegang tot apps op Google Play en het hoogwaardige audiosysteem van Bowers & Wilkins kwam uw persoonlijkheid nog nooit zo tot leven in uw auto.

Nu is het moment voor uw stap naar de Volvo XC60. Met alle ruimte voor uw actieve leven en een dynamische uitstraling dankzij representatief Scandinavisch design. Met de laatste technologische features zoals sterke en zuinige Mild hybrid motoren, smartphone integratie en een 9 inch touchscreen met navigatie. Wie vooruit wil moet stappen zetten!

Kennis maken met de XC60? Plan alvast uw afspraak via onderstaande button!

Contact Offerte aanvragen Boek uw proefrit Prijslijst XC60 Essential Edition Prijslijst XC60 incl Black Ed.

Bekijk actiemodel XC60 Black Edition

* De cijfers zijn gebaseerd op WLTP-gegevens uit specifieke testomstandigheden. Het werkelijke rijbereik onder reële omstandigheden kan variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren.

Configureer

Uw eigen Volvo XC60

Configureer uw eigen Volvo XC60. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer

Op voorraad bij Volvo Rutten

Volvo XC60

Recharge T6 350PK Automaat AWD Ultimate Bright

68.840,-

 • 25761 KM
 • Automaat
 • Hybride (Benzine)
 • 2023
 • Echt
Bekijk deze auto

Volvo XC60

T6 350PK Automaat Recharge AWD Inscription

56.840,-

 • 15953 KM
 • Automaat
 • Hybride (Benzine)
 • 2022
 • Echt
Bekijk deze auto

Volvo XC60

T6 350PK Automaat Recharge AWD Plus Bright

59.840,-

 • 16940 KM
 • Automaat
 • Hybride (Benzine)
 • 2022
 • Boxmeer
Bekijk deze auto