Volvo XC90

Anticipeert op uw leven

Bij Volvo staat de mens centraal. U bent de reden dat wij innoveren. Innovatie is geen optelsom van features, maar voegt iets toe aan uw leven. Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u de combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch design.

€ 92.195

vanafprijs

€ 1.249

T8 AWD Ultimate Dark | Full op.lease v.a. (72 mnd/15.000km)

455

pk

geheel emissievrij

Elektrische actieradius tot 70 km

Anticipeert op uw leven


Bij Volvo staat de mens centraal. U bent de reden dat wij innoveren. Innovatie is geen optelsom van features, maar voegt iets toe aan uw leven. Zodra u instapt in de nieuwe Volvo XC90 Recharge ervaart u de ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt. De XC90 voldoet aan al uw eisen. Slimme functies in de XC90 zorgen voor een exclusieve ervaring.

De toekomst van het rijden begint nu
De manier waarop u rijdt, kan een grote impact op de omgeving hebben. De Volvo XC90 T8 AWD Plug-In Hybrid is ontworpen om uw ritten met de auto emissievrij te maken. Zo kunt u uw leven gerust blijven leven zoals u gewend bent. De auto waarin uw familie veilig is, beschermt nu ook hun toekomst.

Exclusiviteit, opnieuw gedefinieerd. Aandacht voor detail en toewijding aan uw comfort maken elke kilometer in de XC90 Recharge Plug-in hybrid tot een plezier. Standaard uitgerust met een zuinige en krachtige aandrijflijn met een systeemvermogen van maar liefst 335 kW (455 pk). De elektrische actieradius bedraagt tot 70 kilometer, geheel emissievrij. 

Hier en nu. Waarom wachten om over te stappen? Maak uw dagelijkse ritten elektrisch met onze ruime premium plug-in hybride SUV – nu met ingebouwde Google-diensten.

De nieuwe XC90 is leverbaar vanaf € 92.195 (€ 90.795 fiscale waarde) in de Core-uitvoering. Overige uitvoeringen zijn de Plus (v.a. € 96.695) en de Ultimate (v.a. € 95.195 tijdelijk leverbaar*).
Kennis maken met de XC90? Plan alvast uw afspraak via onderstaande button!

Contact Offerte aanvragen Boek uw proefrit Prijslijst

Bekijk tijdelijk actiemodel XC90 Dark

Configureer

Uw eigen Volvo XC90

Configureer uw eigen Volvo XC90. Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer