Nieuws

maandag 17 oktober 2022

Geef uw leven energie met de Volvo EX90

Velen van ons proberen voor het milieu te zorgen door zoveel mogelijk materialen te recyclen, door te koken op een manier die leidt tot minder voedselverspilling of door elektrisch te rijden. Maar als het erom gaat uw energieverbruik duurzamer te maken, kan het moeilijk zijn om te weten hoe u het aandeel van hernieuwbare bronnen in de elektriciteit die u gebruikt, te vergroten.

Want terwijl de samenleving steeds meer elektrificeert waarbij auto’s een sleutelrol spelen in de groene transitie, kan een grotere vraag naar elektriciteit leiden tot een aanzienlijke belasting van het net.

Wij geloven dat elektrische auto’s, dankzij bi-directioneel opladen, de potentie hebben om bij te dragen tot een verlichting van deze druk terwijl ze zijn aangesloten – samen met vele andere elektrische auto’s die een virtuele elektriciteitscentrale vormen. Hij kan ook helpen uw eigen energiebehoeften thuis te dekken en wanneer hij niet is aangesloten, een accu op wielen worden die uw leven onderweg van energie voorziet – voor uw kooktoestel, elektrisch gereedschap of muziekinstallatie.

Terug naar het overzicht