Nieuws

vrijdag 15 januari 2021

Update nieuwbouw Volvo Rutten Echt

Januari 2021!

Een nieuwe update vanuit onze nieuwe vestiging in Echt.

Het pand is nagenoeg klaar en wordt de komende weken voorzien van de modernste technieken en comfort. Aan de voor- en zijkant van het pand zijn de verschillende parkeergelegenheden inmiddels aangelegd. Een aantal parkeerplaatsen wordt apart nog voorzien van laadpalen voor elektrische auto's.

Het melkglas, dat de voorzijde van de showroom bedekt en karakter geeft aan het pand, zorgt voor een bijzonder grote hoeveelheid licht in onze toekomstige showroom. Het glas aan de buitenzijde creĆ«ert voor voorbijgangers ook een extra prikkel om de binnenkant te komen bekijken

Zoals aangegeven wordt de binnenzijde voorzien van slimme oplossingen als het gaat om klimaatbeheersing waarbij duurzaamheid een heel belangrijk aandachtspunt is.

Aan de werkplaatszijde worden nieuwe werkplaatsbruggen geplaatst die eveneens geschikt zijn voor onderhoud aan elektrische auto's. Het leidingwerk in de werkplaats is zoveel mogelijk weggewerkt waarbij de benodigde vloeistoffen 'uit de lucht komen'. Een moderne wasstraat zorgt straks voor een blinkende automobiel na een uitgevoerde onderhoudsbeurt!

Vorig bericht nieuwbouw Echt

Blijf op de hoogte en bekijk regelmatig onze Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/AutobedrijfVolvoRutten

Terug naar het overzicht