Nieuws

maandag 03 december 2018

Volvo Personal Service | Rutten Venlo

Zoals u van ons als Volvo-dealer mag verwachten, doen we er altijd alles aan om uw wensen en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Om precies te weten wat uw wensen op het gebied van onderhoud zijn, gaat er niets boven direct persoonlijk contact tussen u en de technicus. Volvo noemt deze excellente dienstverlening ‘Volvo Personal Service’. Om deze nieuwe vorm van dienstverlening in onze vestiging te kunnen aanbieden is Volvo Rutten Venlo de laatste maanden doende met de voorbereidingen; zo is onze werkplaats recentelijk volledig aangepast om aan deze eisen te voldoen en worden momenteel onze technici door middel van trainingen en opleidingen klaargestoomd. In het eerste kwartaal van 2019 zullen ook aanpassingen volgen in de showroom en wachtruimte.

De autotechnicus is (straks) uw vaste aanspreekpunt, met hem regelt u de afspraak voor het onderhoud en bespreekt u wat er moet gebeuren. Vervolgens zorgt uw technicus er persoonlijk voor, dat wat is afgesproken ook precies wordt uitgevoerd.

Terwijl uw Volvo ‘onder behandeling’ is, kunt u ontspannen een krantje lezen of werken in onze loungeruimte. Dit kost u minder tijd dan u misschien denkt, aangezien uw persoonlijke technicus altijd in een team van twee aan uw Volvo werkt. Is uw auto klaar dan licht uw technicus de verrichte werkzaamheden toe en geeft hij u desgewenst inzicht in de bijbehorende factuur. Natuurlijk staat hij ook daarna open voor uw vragen, hij is immers niet voor niets uw persoonlijke technicus.

Hieronder treft u de directe telefoonnummers van onze technische medewerkers:

Naam Telefoonnummer E-mailadres
Bas Vervoort +31 628357491 basvervoort@autobedrijfrutten.nl
Erik van Hegelsom +31 628357493 erikvanhegelsom@autobedrijfrutten.nl
Eric Johne +31 628357495 ericjohne@autobedrijfrutten.nl
Fabian Mettner +31 628357497 fabianmettner@autobedrijfrutten.nl
Guus Dings +31 628357498 guusdings@autobedrijfrutten.nl
Tim Teeuwen +31 628357501 timteeuwen@autobedrijfrutten.nl
Wouter Silkens +31 628357500 woutersilkens@autobedrijfrutten.nl

Bekijk Team Volvo Rutten Venlo

Afspraak maken

Terug naar het overzicht