Nieuws

donderdag 16 april 2020

Volvo Rutten bouwt nieuwe vestiging in Echt

Met het onlangs plaatsen van de handtekening door de gebroeders Rutten, ontwikkelaar Brisck en VBJ Architecten is het definitief: Volvo Rutten laat haar nieuwe bedrijfspand bouwen op bedrijventerrein De Berk in Echt.

Directeur Harold Rutten legt uit: ‘De huidige vestigingen van Volvo Rutten in Roermond en Weert zijn aan vernieuwing toe. Omdat we te maken hebben met verouderde panden en het voldoen aan de nieuwe huisstijleisen brengt dit veel kosten met zich mee. Vanwege deze en overige redenen werd het voor ons steeds duidelijker om te kiezen voor nieuwbouw. We hebben besloten naar De Berk te verhuizen vanwege de mooie zichtlocatie bij de splitsing aan de A2 en A73 en de beschikbaarheid van een ruime kavel. Ons nieuwe pand wordt groter, moderner en we kunnen het merk Volvo op een perfecte wijze presenteren. Deze voor ons zeer belangrijke stap bevat ook de samenvoeging van twee vestigingen. We gaan op deze nieuwe locatie met een volledig nieuw werkplaatssysteem werken, waarbij de monteur een centrale, belangrijkere rol krijgt.

Het nieuwe gebouw krijgt een frisse eigentijdse uitstraling waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Tevens gaat het pand volledig voldoen aan onze wensen en die van Volvo.’
De bouw is begin mei 2020 van start gegaan.

Terug naar het overzicht