Nieuws

woensdag 21 april 2021

Volvo Rutten Echt nu open!

Wij zijn ongelofelijk trots! Ons nieuwe pand is gereed en we zijn neergestreken op een perfecte en makkelijk bereikbare locatie gelegen aan de A2 en A73 bij knooppunt 'Het Vonderen' in Echt. Gevestigd aan de Fahrenheitweg 22 op bedrijventerrein De Berk om precies te zijn.

Het melkglas, dat de voorzijde van de showroom bedekt en karakter geeft aan het pand, zorgt voor een bijzonder grote hoeveelheid licht in onze nieuwe toonzaal. Het glas aan de buitenzijde creƫert voor voorbijgangers een extra prikkel om de binnenkant te komen bekijken. Aan de werkplaatszijde is alles ingericht om een ideale werkomgeving te kunnen realiseren voor onze autotechnici. Snel, doeltreffend en comfortabel kunnen diagnosticeren alsook werken aan Volvo- en Polestar personenauto's heeft hierbij de 1e prioriteit gekregen. Het leidingwerk in de werkplaats is zoveel mogelijk weggewerkt waarbij de benodigde vloeistoffen 'uit de lucht komen' hetgeen zorgt voor een rustige en nette werkplek voor ons team.

Een eigen moderne autowasserette is de kers op de taart en zorgt voor een blinkende automobiel na een uitgevoerde onderhoudsbeurt! Wij heten u van harte welkom. Graag tot snel en mocht dit niet lukken dan treft u hier alvast een voorproefje

Adresgegevens Volvo Rutten Echt:
Fahrenheitweg 22
6101 WR ECHT
Industrie/Bedrijventerrein De Berk

Vorig bericht nieuwbouw Echt

 

Terug naar het overzicht