Nieuws

donderdag 06 april 2017

Volvo V90 Cross Country

bij ons in de showroom

The Get Away Car

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavisch vakmanschap komen samen in de nieuwe Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

De nieuwe V90 Cross Country staat bij uw Volvo Rutten dealers in de showroom.
 

Krachtige uitstraling

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De 'front skid plate' en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.
 

Voorbij de horizon

'Hill descent control' en 'all-wheel drive' zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual - kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Terug naar het overzicht