De nieuwe Volvo XC40 (EX40) Recharge

Recharge Pure Electric

Boek een proefrit!

575 km (Single Eng. Ext. Range)

groot bereik

0 - 100 km/u

4.6 sec

40 minuten

~80% opgeladen

442 pk

Pure kracht

De nieuwe Volvo XC40 (EX40) Recharge Pure Electric en Recharge Twin Pure Electric!

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch.
Wij hebben de volledig elektrische XC40 (EX40) Recharge Pure Electric ontworpen om u de beste rijbeleving van dit moment te kunnen bieden en uw toekomst te beschermen.

Op uw eigen manier
Een ware urban SUV. Altijd online. Gemaakt voor uw manier van leven. Het is een XC40 (EX40) met de energie om u de meest persoonlijke rijbeleving te kunnen bieden.

Uiterst comfortabel
De volledig elektrische XC40 (EX40) biedt een emissievrije, maar toch krachtige rijbeleving. Ontworpen met u in gedachten en om de wereld waarin wij leven te beschermen.

Veilig reizen
Ervaar een compacte, volledig elektrische SUV die ondersteuning en bescherming biedt van wat belangrijk is voor u. Zo kunt u op een veiligere manier van de autorit genieten.

Recharge Pure Electric: aandrijving met één elektromotor (v.a. € 45.995); 175 Kw/238 pk
Beschikbaar als Core of als Plus-uitvoering.

Recharge Pure Electric Extended Range: aandrijving met één elektromotor (v.a. € 51.495); 185 Kw/252 pk
Beschikbaar als Core, Plus en als Ultimate-uitvoering.

Recharge Twin Motor Performance: aandrijving met twee elektromotoren (v.a. € 59.995); 325 Kw/442 pk)
Beschikbaar als Plus en als Ultimate-uitvoering.

Tweevoudige prestatiegerichte 408pk/660 Nm elektrische motoren voor en achter - de volledig elektrische XC40 (EX40) biedt een zeer inspirerende en verfijnde rijbeleving. Met snel optrekken, de stabiliteit van all-wheel drive en soepele, lineaire versnellingen bij alle snelheden. In alle stilte en zonder uitstoot tijdens het rijden. Samen met het rijden met één pedaal zorgt dit voor een intuïtieve en krachtige rijbeleving met een gevoel van volledige controle - een auto die uw intenties moeiteloos volgt. Zonder koolstofuitstoot tijdens het rijden. Hergebruikte materialen; de volledig elektrische XC40 (EX40) Recharge is ontworpen om de impact op het milieu te beperken, waaronder door het gebruik van duurzame materialen. Zo is de vloerbedekking van het interieur geheel gemaakt van gerecycled kunststof. Onze visie is dat tegen 2025 25% van alle kunststoffen die in onze auto's gebruikt worden, gemaakt zullen worden van hergebruikt materiaal. Aan het einde van een levenscyclus van een auto zal de accu en 95% van de auto als geheel gerecycled kunnen worden - op deze manier kunnen beperkte middelen opnieuw gebruikt worden. Volledig elektrisch rijden betekent rijden zonder enige uitstoot van uitlaatemissies. Geen koolstofdioxide. Geen emissie van deeltjes. Geen stikstofoxide. U geniet van uw vrijheid - zonder dat het milieu hiervoor de prijs betaalt. Car Sharing; deze optie maakt het makkelijk om via de Volvo On Call app uw auto voor een bepaalde periode met anderen te delen. U heeft de mogelijkheid om vrienden, familieleden en collega's direct toegang te geven tot uw volledig elektrische XC40 (EX40) Recharge, ongeacht waar u zich op dat moment zelf bevindt. Zij kunnen de auto openen met hun mobiele telefoon en gewoonweg gaan rijden. Slim, eenvoudig en veilig - en een grote stap voorwaarts in de richting van een duurzamere levensstijl. Vanaf € 59.995.

Google connectiviteit
Wij vinden dat een auto net zo intuïtief moet werken als uw smartphone. Daarom is de volledig elektrische XC40 (EX40) baanbrekend in het integreren van Google Services*. U heeft de beschikking tot de vertrouwde, beproefde Google Maps navigatiefuncties en de uitermate handige Google Assistant voice control. Bovendien kunt u gebruik maken van de praktische in-car apps uit de Google Play Store - allemaal volledig geïntegreerd in uw auto. Deze technologie leert gaandeweg ook hoe u zich in de auto gedraagt en kan suggesties geven om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanaf nu is uw auto volledig geïntegreerd met uw digitale leven - zelfs zonder uw telefoon.

Slimme opbergruimte
Waar u ook kijkt in het interieur, overal vindt u slimme opbergruimte. Neem bijvoorbeeld het afvalbakje, de diverse kaarthouders, het draadloos opladen van uw telefoon, een inklapbare tassenhaak en nog veel meer. Achterin is er veel ruimte voor uw bagage en sportuitrusting. Als u de motorkap opent ziet u een opbergvak voorin in plaats van een grote verbrandingsmotor. Het is de perfecte plek om uw laadkabels op een praktische, veilige manier op te bergen.

Heeft u interesse in de Mild hybride-varianten van de Volvo XC40 (EX40)? Klik hier

Met Volvo Private Lease is de nieuwe XC40 (EX40) Recharge Single Motor Essential al te rijden vanaf € 689 per maand incl. btw (o.b.v. 60 mnd./10.000 km)
Met Volvo Car Lease is de nieuwe XC40 (EX40) Recharge Single Motor Core al te rijden vanaf € 599 per maand exclusief btw (o.b.v. 72 mnd./15.000 km)

Private Lease actie
Offerte
Contact
Prijslijst XC40 (EX40) Pure Electric
Proefrit

Configureer

Uw eigen Volvo XC40 (EX40)

Configureer uw eigen Volvo XC40 (EX40). Ontdek alle specificaties en gebruik de configurator om
te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

configureer